Lagbanner
Veckans Liverpool: Frustration, skador och total kris

Veckans Liverpool: Frustration, skador och total kris

En deppig Liverpool vecka ger er veckans…

…frustrerande deadline day
Inte för att man hade förväntat sig något överhuvudtaget under övergångsfönstrets sista dag så kröp ändå frustrationen in hos en när inte ens ett löst rykte om en Liverpoolvärvning dök upp. Framför allt för att ALLA kan se behovet av minst en ny mittfältare. Men det stannade på Cody Gakpo i januari och i ärlighetens namn kan jag inte förstå hur tankegångarna gick när dessa pengar inte lades på en mittfältare i stället. Så illa.

…skadebenägna mittback
Att Ibrahima Konate går sönder och missar ett gäng veckor verkar tyvärr vara något som man måste vänja sig vid. Fransmannen gick i veckan åter igen sönder och missade därmed matchen mot Wolves och lär missa några ytterligare. Att den kraftfulla mittbacken skadar sig titt som tätt börjar bli oroande. Detta då tanken är att han ska vara ordinarie tillsammans med Virgil van Dijk.

…totala kris
Vad är det som egentligen försiggår i vårt kära Liverpool? Vecka ut och vecka in av dåliga resultat och bedrövliga insatser och det ser inte ut att bli bättre inom en snar framtid. 3–0 i baken på Molineux igår och det går inte annat än att säga att krisen är total. Spelarna ser inte ut att vilja spela fotboll och Klopp verkar inte veta hur han ska lösa detta haveri. Hur denna säsong kommer sluta vågar men inte ens sia i.

…lilla (enda?) positiva
Klopp meddelade på presskonferensen inför Wolves att Diogo Jota skulle komma tillbaka till träning den kommande veckan. Ett glädjebesked i mörkret då portugisen har varit saknad. Sen att han kommer gå in och på egen hand vända den negativa trenden är väl osannolikt men i och med att samtliga där framme kan bytas ut för tillfället, så blir Jota ett skönt tillskott.

UR ARKIVET: Diogo Jota stänger matchen med konstnummer
 

Albin Jakobsson@albinjacobsson2023-02-05 22:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool