Lagbanner
Xherdan Shaqiri om spekulationerna

Xherdan Shaqiri om spekulationerna

Liverpools tekniskt begåvade ytter har nu talat ut om spekulationerna som följt honom under transferfönstret.

Xherdan Shaqiri har avslöjat att han ”bestämde sig för att stanna i Liverpool”, trots dom stora spekulationerna gällande hans framtid i klubben.
 
Liverpools skadebenägna ytter som nyligen testades positivt för Covid-19 har i en video-intervju med schweiziska FA talat ut om sin framtid.
 
Schweiz kommer nu under landslagsuppehållet spela en träningsmatch mot Kroatien 7/10. Därefter kommer dom gå upp emot både Tyskland och Spanien i UEFA Nations League. Shaqiri skulle ha varit en del av truppen, men han har nu isolerat sig.
 
28-åringen som kom till klubben från Stoke City 2018 har haft intressenter ifrån klubbar i både Italien och Tyskland under sommaren. Samtidigt som Liverpool har varit öppna för att sälja spelaren för cirka £20m.
 
Enligt SportWitness sa Shaqiri följande: ”Media skrev en hel del, men i slutändan är jag kvar i Liverpool”.
Jag har ett långt kontrakt som känns bra, och jag har bestämt mig för att stanna i Liverpool. I fotbollen kommer det alltid att förekomma spekulationer”.

Shaqiris kontrakt sträcker sig till och med säsongen 2022/23.
Jag tror att landslagsuppehållet kommer lägligt i och med att jag får möjligheten att spela igen, för att sedan komma tillbaks till Liverpool”.
 
Tråkigt nog för Shaqiris del så kommer det dessvärre inte bli någon speltid med landslaget i och med att han har testats positiv för Covid-19.

Källor: Liverpool Echo, Transfermarkt 

Ludvig Wadellludvig.wadell@liverpoolsweden.se@LudvigWadell2020-10-06 17:25:00
Author

Fler artiklar om Liverpool