Spelarbetyg: Nottingham Forest 2 Sheffield United 1

Nottingham Forest vann den viktiga hemma premiären mot nykomlingen Sheffield United med 2-1, och matchhjälte blev inhopparen Chris Wood med en nick i slut minuterna.

Nottingham Forest startade matchen i ett rasande tempo, och första målet nickade Taiwo Awoniyi in, efter att Serge Aurier fick till ett perfekt inlägg. Då hade det gått endast 3 minuter.

De röda dominerade de första 30 totalt, och borde utnyttjat sina målchanser bättre. Bortalaget började få mer och mer att säga till om i slutet på halvleken. Samtidigt som Forest tappade tempo.

Den andra halvleken började var den första slutade, med att the Blades skapade mer och mer. Det dröjde inte länge innan kvitteringen kom, sedan hemmalaget misslyckades med att rensa bort på en hörna.

Ett par byten gjorde matchen jämn, och båda lagen hade chanser att göra nästa.

Det blev Chris Wood från Nya Zeeland som äntrade planen i 84:de, som nickade in bollen i nätet. Bäst i Forest denna kväll var helt klart Serge Aurier, med två helt delikata inlägg. Tre viktiga poäng var i hamn. COME ON YOU REDS!!!

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg