Spelarbetyg: Manchester United - Crystal Palace

Ett totalt uddlöst och idéfattigt Manchester United förlorade rättvist med 1-3 i säsongspremiären mot Crystal Palace under lördagskvällen. Den här var inte vad supportrarna trodde sig få se, tillbaka på ruta ett än en gång?

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 – Underkänd

David De Gea: 2
En av två godkända i kvällens elva. Chanslös på målen, gör en fin räddning på Ayews avslut innan paus och räddar en straff, som inte betydde någonting alls.

Timothy Fosu-Mensah: 1 (ut 81’)
Håller inte på den här nivån, svårare än så är det inte.

Victor Lindelöf: 1
Visst, straffen är olycklig men resterande av prestationen är under all kritik. Inte många rätt. Inblandad i alla tre målen. Inte omöjligt att det här var sista gången vi såg Vigge som ordinarie i det här laget.

Harry Maguire: 1
Kapten? I världens största klubb? Ser ynklig och rädd ut, var är pondusen?  Har tillsammans med VNL gjort en säsong tillsammans och det ser ut såhär.

Luke Shaw: 1
Gör det enkelt för ledningen att inse att det bara är att plocka in en ny vänsterback med den här insatsen.

Scott McTominay: 2
Efter sin förmåga som fotbollsspelare gör McTominay det han ska göra. Palace hade definitivt gjort ett par mål till om det inte vore för skottens slit i defensiven. Är han trots det tillräckligt bra för att spela i Manchester United? Det är en annan diskussion.

Paul Pogba: 0 (ut 67’)
Bland det sämsta jag sett från en spelare som klassas som en av världens bästa.

Daniel James: 1 (ut 46’)
Uddlöst dålig. Är han ens snabb längre?

Bruno Fernandes: 1
Första Premier League-förlusten för portugisen. Sliter som vanligt men precis som för resten av laget stämde inget i afton.

Marcus Rashford: 1
Skapar ingenting, ingen fart och fläkt, ingenting. Tuff dag på jobbet mot ett välorganiserat Palace-försvar.

Anthony Martial: 1
Läs Rashford.

Inhoppare:

Mason Greenwood: 1,5 (in 46’)
Kommer in och försöker, iallafall.

Donny Van de Beek: 2 (67’)
Varför inte slänga in honom redan i paus? Gör mål direkt i debuten, undrar vad hans tankar var när han såg sin nya klubb från bänken.

Odilon Ighalo: - (in 81’)