Spelarbetyg: Tottenham Hotspurs vs Manchester United

Spelarbetyg: Tottenham Hotspurs vs Manchester United

I omstarten fick ett spelförande Manchester United med sig ett kryss i London mot ett disciplinerat Tottenham under José Mourinho, tack vare en Bruno Fernandes straff skapad av Paul Pogba. Överlag en optimistisk insats dock med svaga ingripanden av Harry Maguire och David De Gea i första halvlek 5 – Världsklass 4 – Mycket bra 3 – Bra 2 – Godkänd 1 – Underkänd

David De Gea: 1
Borde ha räddat Bergwijns skott, men gör en bra räddning på Sons nick senare i första halvlek. Dean Henderson flåsar honom i nacken nu om startplatsen. 
 
 
Aaron Wan-Bissaka: 2
Ur position flertal gånger, vilket skapade flera farliga målchanser för Tottenham. Hade problem med Son och behöver förbättra sitt anfallsspel. Spelade upp sig i andra halvlek
 
 
Victor Lindelöf (Ut 78:e min):  2
Kan inte göra mycket på målet då Maguire gör ett enormt misstag med sin position. Stabil insats överlag annars. Förhoppningsvis ingen seriös skada. 
 
 
Harry Maguire: 1
Dålig positionering på Bergwijns mål, vilket gav den farliga nederländaren ett bra läge. De Gea borde ha räddat skottet, men Maguire skulle förhindrat att chansen ens uppkom. 
 
 
Luke Shaw: 2
Höll rent på sin kant men var knappt involverad. Osynlig mer eller mindre
 
 
Scott McTominay (Ut 88:e min): 2
Visade energi redan från start. Vann många dueller och tog kommando på mittfältet de första 20 men fick svårt att kontrollera mittfältet efter målet. 
 
 
Fred (Ut 62:e min): 2 
Positiv start men en svår dag på mittfältet. Bra intentioner men blev väldigt ensam stundtals.
 
 
Bruno Fernandes: 4
Hårt uppbevakad av Tottenham men fortsatte att vara involverad i målchanserna. Ännu ett mål på kontot och bra spel tillsammans med Pogba. Finns enormt mycket potential med dem tillsammans. 
 
 
Daniel James (ut 62:e min): 1
Borde lagt in en bättre boll till Rashford i första halvlek. Löper mycket men saknar en konsekvent slutprodukt. Tappade bort sin plats i startelvan idag. 
 
 
Anthony Martial (ut 78:de min): 2
Brukar bli en helt annan spelare med Rashford på plan. Hade svårt dock att hitta ett riktigt flöde i sitt spel och försvann ur matchbilden i första halvlek. Kom tillbaka in i matchen i andra halvlek och tvingade Lloris till en bra räddning. 
 
 
Marcus Rashford: 2
Fick en farlig chans i första halvlek efter en dålig rensning men en bra räddning av Lloris. Kvick och farlig med bollen, märktes knappt att han varit skadad över en längre tid. Hade inte mycket att jobba med utöver den tidiga chansen.
 
 
Inhoppare: 
 
 
Paul Pogba (in 62:e min): 4
Kommer in och skapar direkt en farlig målchans efter en brytning. Tydligt att hans kreativitet och atletiska förmåga har varit saknad i laget. Fixar en straff själv efter en bra individuell prestation.
 
 
Mason Greenwood (in 62:e min): 2
Positivt inhopp och var nära att vinna matchen sent in i övertid.  
 
 
Nemanja Matic (In 78:de min): 2
Bidrog med stabilitet på mittfältet med sitt korta inhopp
 
 
Odion Ighalo (In 78:de min): 2
Tar ytor med sin fysik och vinner dueller. Gör grovjobbet
 
 
Eric Bailly (In 88:e min): --
Spelade för lite för att bedömas

Eric Länje2020-06-20 04:50:47
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham