Lagbanner
Elliott Ward tillbaka i West Ham
Elliott Ward här i Blackburn.

Elliott Ward tillbaka i West Ham

Forne spelaren Elliott Ward är tillbaka i West Ham.

Hans roll i West Ham kommer att vara som deltidsanställd U-14 coach. Den nu 37 årige Ward spelade i West Ham mellan 2003-06. Han var en mycket viktig kugge i det lag som via Play-Off tog sig upp igen till Premier League 2005 efter att ha besegrat Preston i finalen. Ward gjorde sin debut i förlustmatchen mot Reading i mars 2005. Efter den matchen blev det dock inte några fler förluster den säsongen utan Ward som bildade mittbackslås med Anton Ferdinand tillsammans med övriga spelarna såg till att ta sig upp igen till Premier League.

Säsongen efter blev det dock sparsamt med speltid för Ward i West Ham som bl a köpte in Danny Gabbidon och James Collins. Ward blev istället utlånad till Plymouth. Sommaren 2006 köpte Coventry Ward för £1 miljon. Det blev 15 matcher i West Ham för Ward.

Ward säger själv att det är briljant att vara tillbaka i West Ham och att det känns som om han aldrig lämnat klubben. Det finns fortfarande en del bekanta ansikten här. Så jag är mycket glad över att vara tillbaka i West Ham säger Ward.

Akademi manger Ricky Martin säger att han är mycket glad över att Ward åter är i klubben och att han välkomnar honom till ungdomsakademin. Ward kommer också att fortsätta sin tränarutbildning samtidigt som han coachar U-14 laget.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/elliott-ward-returns-west-ham-united 

Varmt välkommen tillbaka och stort lycka till i West Ham Elliott Ward

Arne Söderlund2022-03-07 16:00:00
Author

Fler artiklar om West Ham