Lagbanner
Inför returmötet mot Freiburg

Inför returmötet mot Freiburg

Det väntas returmöte i Europa Leauge för West Ham. Allt eller inget för vårt lag då SC Freiburg har övertaget med 1-0.

West Ham United står inför en tuff uppgift när de tar emot SC Freiburg på London Stadium i den andra rundan av UEFA Europa League-åttondelsfinalen. Efter att ha förlorat med 1-0 i den första matchen i Tyskland, ska West Ham vända på det negativa resultatet och avancera till kvartsfinalen. Trots att de inte hade mycket besvär efter pausen i förra veckans match, missade West Ham flera chanser. Ett kontroversiellt VAR-beslut resulterade även i en utebliven straff i matchens sista skede. Nu är det allt att spela för på hemmaplan, och vi hoppas återuppliva den andan som hjälpte oss att övervinna ett liknande underläge som vi hade mot Sevilla för två år sedan.

Inför den andra matchen förväntas West Ham ha nästan hela truppen tillgänglig, med Lukasz Fabianski i målet. Michail Antonio, som imponerade som avbytare senast, kan starta, medan Nayef Aguerd, Kurt Zouma och Dinos Mavropanos konkurrerar om mittbackspositionerna. Skador på Emerson och Maxwel Cornet kan påverka lagets tillgänglighet, och spelare som Lucas Paquetá och Edson Álvarez måste vara försiktiga med ytterligare varningar för att undvika avstängning.

SC Freiburg, å andra sidan, är ett lag som West Ham mött fyra gånger denna säsong, och trots att de förlorade den första matchen är de bekanta med motståndet och har övertaget. 

West Ham måste spela på sin bästa nivå för att säkra en plats i kvartsfinalen. Med mycket på spel och ett helt lag tillgängligt, är förhoppningarna höga på att de kan vända på resultatet och gå vidare i turneringen.

Come On You Irons! 

Eric2024-03-13 19:13:18
Author

Fler artiklar om West Ham