Lagbanner
2024-01-21 15:00

Sheffield U - West Ham

Inför: Sheffield United - West Ham

Inför: Sheffield United - West Ham

Ett skadeskjutet West Ham möter åker till Bramall Lane för att möta Sheffield United i den 21a omgången i Premier League.

West Ham har stora problem med otillgängliga spelare i dagsläget där flertalet av nyckelspelarna kommer att missa matchen mot Sheffield United.

Aguerd och Kudus är i väg på afrikanska mästerskapen. Benrahma är avstängd sedan han blev utvisad i veckan mot Bristol City. Alvarez och Fornals var indisponibla i FA cupen och i dagsläget oklart ifall dem är tillgängliga mot Sheffield. Därutöver missar Antonio och Paqueta matchen på grund av skada och runt Bowen är det ett stort frågetecken ifall han hunnit återhämta sig efter skadan han ådrog sig för två helger sedan.

Preliminär startelva ser ut enligt följande:
Aerola
Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson
JWP, Alvarez
Bowen, Soucek, Cornet
Ings

Sheffield United har haft en tung säsong och endast tagit nio poäng på tjugo matcher vilket placerar dem i dagsläget sist i tabellen. Bytet till nygamle tränaren Chris Wilder har givit laget ett litet lyft i spelet men om inget mirakel sker talar det mesta för att Sheffield får förbereda sig för Championship nästkommande säsong.


West Ham har bra form och endast förlorat en av de nio senaste Premier League-matcherna och trots alla skadebekymmer för West Ham är vi favoriter på bortaplan. Spelbolagen ger West Ham 45% segerchans.

Coyi!
 

Emanuel Andersson2024-01-21 06:00:00
Author

Fler artiklar om West Ham