Lagbanner

Inför: West Ham United- Bristol City

West Ham kliver in i FA- Cupens tredje runda med att välkomna Championshiplaget Bristol City välkomna till London Stadium.

Det är två lag i bra form som möts under söndagen. West Ham har fyra raka matcher utan förlust och har dessutom hålla nollan samtliga matcher. Bristol City har förlorat en av fem matcher inför detta mötet.

Spola tillbaka bandet nio år så ser vi senast som West Ham mötte Bristol City. Även den matchen var i FA-cupen däremot var det i den fjärde rundan. Diafara Sakho sköt West Ham vidare då.

West Ham har spelat de senaste matcherna med en tunnare trupp än vanligt. Coufal missade senaste matchen och det var snack både om skada, men även om att han ska ha varit missnöjd med West Hams kontraktsförslag. Zouma och Paqueta har varit skadade men det ska göras fler kontroller innan morgondagens match. Oavsett hälsa tror jag att dessa två stå över spel mot Bristol för ökad skaderisk.

Aguerd och Kudus är iväg på Afrikanska mästerskapen och är av den anledningen inte tillgängliga för spel.

West Ham lär ställa upp med ett svagare lag än vad man brukar göra men likt mot Liverpool tror jag att man är redo att byta in bättre spelare vid ett ogynnsamt resultat.

Eric2024-01-06 19:28:29
Author

Fler artiklar om West Ham