Lagbanner
Mark Noble tillbaka till West Ham

Mark Noble tillbaka till West Ham

Mycket glädjande nyhet att Mark Noble kommer tillbaka till West Ham.

Nä han ska inte snöra på sig fotbollsdojjorna igen, men tillbaka kommer han. 2 januari kliver Noble in som West Hams Sport Direktör. Noble kommer att arbeta nära David Moyes. Han kommer också att arbeta nära de övriga direktörerna i West Ham. Noble kommer att vara med i spelarvärvningar, han kommer att ge råd till ungdomsverkasamheten och dess utveckling. Han kommer vidare att se till att spelarna har det bra. Något han gjorde som tidigare lagkapten. Noble kommer också att aktivt jobba med den värdegrund som West Ham vill att spelarna och klubben har.

Noble säger att han är väldigt glad över att komma tillbaka till klubben. Han ser väldigt mycket fram emot att gå in i hans nya roll för West Ham. Noble säger att han är väldigt tacksam över rollen. Det är en ära för mig.

David Moyes uttrycker också sin glädje över att åter få arbeta tillsammans med Noble. Han var en fantastisk resurs för mig som spelare och lagkapten. Jag vet att Mark kommer ge mig en väldigt bra support och även klubben som helhet.

West Hams delägare David Sullivan är också väldigt nöjd över att man åter knutit Noble till klubben. Han säger att Mark kommer se till att både fotbollssidan i klubben men även i de andra delarna utöver fotbollen i klubben kommer Mark jobba hårt för. Mark har alltid varit en del av klubben och kommer så förbli för alltid.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/mark-noble-take-sporting-director-role-january 

Fantastisk härlig nyhet att Mark Noble kommer tillbaka till West Ham.

Varmt välkommen tillbaka till West Ham Mark Noble och stort lycka till i din kommande roll.

Arne Söderlund2022-09-22 12:50:53
Author

Fler artiklar om West Ham