Lagbanner
West Ham i VM gruppomgång 2

West Ham i VM gruppomgång 2

En match kvar i andra omgången av VM. Dock utan West Ham inslag.

Declan Rice och England spelade 0-0 mot USA och står på 4 poäng inför sista omgången i gruppspelet mot Wales. England har en bra chans att ta sig vidare. Rice fick lite blandade betyg efter matchen. Tyvärr kunde jag inte se matchen så jag får lita på det jag läst. Ingen toppmatch av Rice men godkänd.

Frankrike med Alphonse Areola på bänken vann sin andra match med 2-1 mot Danmark och är vidare till åttondelen. Frankrike möter Tunisien i sista omgången i gruppen.

Tyskland spelade oavgjort 1-1 mot Spanien i andra omgången. Thilo Kehrer startade matchen som högerback men gjorde inte någon vidare match och blev utbytt i andra halvlek. Tyskland möter Costa Rica i tredje omgången och de är piskade att vinna för att ta sig till en eventuell åttondel.

Nayef Aguerd fortsatte att spela mycket bra i Marocko som vann med 2-0 mot Belgien. En överraskande vinst men fullt välförtjänt. Marocko avslutar mot avsågade Kanada. Vinst eller oavgjort och de är klara för åttondelen.

I samma grupp hoppade Nikola Vlasic in i andra halvlek för sitt Kroatien som vann med 4-1 mot Kanada. Kroatien spelar mot Belgien i sista omgången. Oavgjort bör räcka för avancemang men det är givetvis en väldigt svår match där Belgien förmodligen måste vinna för att ta sig vidare.

Lucas Paquetá startade för Brasilien mot Schweiz idag men blev utbytt i paus. Det var dock en helt okej första halvlek för Paquetá. Jag missade starten av andra halvlek så jag vet inte varför Paquetá blev utbytt. Jag gissar dock att det rör sig om att han varit sjuk och pga det var tveksam till start. Brasilien vann med 1-0 och är klara för åttondelen.

TV: Höjdpunkter från Paquetas och Rices höst i West Ham
 

Arne Söderlund2022-11-28 20:14:00
Author

Fler artiklar om West Ham