West Ham United FC- Bristol City

Det kommer att krävas en retur för att skilja lagen åt efter matchen i söndags på London Stadium. Matchen slutade 1-1efter ett ledningsmål av Jarrod Bowen i den 4:e matchminuten och ett kvitteringsmål av Bristol i den andra halvleken.

I och med ett oavgjort resultat innebär det alltså ett returmöte i Bristol på Ashton Gate den 16/1.
Det vart en smakstart på matchen för de vinröda från öst när Bowen tajmade sin löpning perfekt efter fyra minuters spel. Ledningen höll sig halvleken ut och det var efter 60 minuters spel som kvitteringen kom genom Bristol Citys Conway.

Bristol City gör en bra match mot oss men West Hams ledning ska vara större än 1-0 innan Bristol gör sin kvittering. Det handlar inte bara om placeringar rent divisionsmässigt och att West Ham har ett bättre lag på pappret utan West Ham sumpade ett par bra kvalificerade målchanser också.
Sam Bell i Bristol citys anfall gör en bra match tillsammans med målvakten O’Leary som gör ett par kvalificerade räddningar som håller Bristols FA-cupdrömmar vid liv.
Moyes försökte i slutet med att ta in extra tyngd i anfallet med Cornet och Ings men ingen av avbytarna kunde göra någon större påverkan på matchen.

Det absolut jobbigaste med söndagens match var att Bowen, Paqueta och Mavroanos utgick skadade. Förhoppningsvis hjälper Premier Leauge avbrottet till att få tillbaka de skadade spelarna men vi får se hur illa det kan vara först.