Lagbanner
Inför Bursaspor-Fenerbahce *Uppdaterat*
Vi hoppas på FAIR-play

Inför Bursaspor-Fenerbahce *Uppdaterat*

Svår match väntar Bursaspor inför hemmamötet mot mästarna Fenerbahce. Både lagen satsar på 3 poäng


Fenerbahce på spelhumör
Dags för omgång 6 i turkiska Süper Lig. Regerande mästarna Fenerbahce kommer på besök till Atatürk Stadion i Bursa. 

Bursa som inte imponerade mot nykomlingen Istanbul Büyük Belediyespor i omgång 5, är tvungna att höja sig ett par snäpp sen senast. 
Fenerbahce har inte imponerat i ligan men i Europa har man vält som ett ånglok, man bokstavligen åt upp italienska mästarna Inter i onsdagens Champions League möte. Resultatet 1-0, säger inget om matchbilden som totalt dominerades av Alex & Co. 

Men nu är det Turkiska Süper Lig som gäller och Bursaspor med sin fantastiska och fanatiska hemmapublik siktar helt klart på 3 poäng. 

Missnöjda spelare
Senaste tidens turbulens i Bursaspor märktes som sagt i matchen mot Istanbul B.B. Spelarna som inte har fått sina löner i tid, visade sitt missnöje öppet för styrelsen genom att bojkotta dem senaste träningarna innan mötet mot Büyük Belediyespor. Styrelsen har under veckan beslutad att det ska bli omval och dem har öppet gått ut och sagt att dem inte har klarat av att leda o styra klubben. Tränaren, förre Galatasaray profilen Bülent Korkmaz, som i förra veckan hotade med att avgå för att visa sitt missnöje mot hur klubben sköts, beslutade sig för att fortsätta som tränare efter att fansen öppet visat sitt stöd och kärlek för honom. 

Nu verkar det som om att det går mot en lösning i dessa frågor och vi på redaktionen hoppas att klubben och spelarna har slutit fred. Nu måste Bursaspor ta sig samman och koncentrera sig på matchen på söndag. En vinst och vi är i toppskiktet igen.  

Truppstatus 23/9:
Anfallaren Collins Mbesuma, nyförvärvet, som varit på landslagsuppehåll i förra veckan, anslöt för sent till truppen och kommer troligen att bestraffas med böter. Mbesumas straff från tränaren är att han inte kommer att bli uttagen till match i 2 veckor.

Saknas pga skador: İbrahim Dağaşan (ca 10 dagar), Cissé (1 vecka)

FORZA BURSA!


Preliminär startelva i Bursaspor

Vega
Cihan, Egemen, Ömer E, Yenal
Veli, Sumulikoski, Mustafa, Pancu
Tum, Sinan

Matchfakta

Matchtyp: Türkcell Süperlig
Datum: 2007-09-23 (Söndag)
Tid: 19.30
Plats: Atatürk Stadion, Bursa.
Domare: Hüseyin Göçek
TV-kanal: LigTV 

Källa: www.bursasporum.com




Ilker Temocin2007-09-23 02:19:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor