Lagbanner
Inför Sivasspor-Bursaspor: ”NU ÄR DET DAGS!”
Sammanhållningen är A och O!

Inför Sivasspor-Bursaspor: ”NU ÄR DET DAGS!”

Bursaspor åker till Sivas för att ta sig an ett lag som har överraskat många i år. Tuff match väntar, men Bursa är Bursa..

Bursaspor har sex skadade spelare inför söndagens svåra möte mot Sivasspor. Kaptenen Egemen Korkmaz, Volkan Bekiroğlu, Cisse, Ibrahim, Mehmet Yilmaz och Serkan. Enligt uppgifter kan Cissé börja träna för fullt med laget i nästa vecka.

4 miljoner i prispengar
”- Vi vill bli ett vinnande lag”, sa Bülent Korkmaz i presskonferensen innan Bursaspor åkte iväg till staden Sivas. ”- Detta ska vi börja med i Sivas!”, tillade han. Korkmaz poängterade även hur viktigt det var att Bursaspor i veckan tagit sig vidare i turkiska kuppen. Om man nu skulle ta sig till en final plats så är 4 miljoner dollar ett faktum. Men vi ska först och främst koncentrera oss på Sivasspor.

6 poäng trots bra spel
Vi möter alltså ett Sivasspor som på 6 omgångar skrapat ihop 15 poäng, ett imponerande resultat. Bursaspor har i ärlighetens namn lämnat en väldigt svår period bakom sig. En svår lottning i första 6 omgångarna där man har mött lag som Galatasaray, Trabzonspor och Fenerbahce. Har spelat sitt eget spel, varit det bättre laget mot samtliga motståndare men ändå bara lyckats skrapa ihop 6 poäng. 
En tre poängare är livsviktigt om vi ska ha häng på topplagen. 

Preliminär laguppställning:

-------------------------Vega-------------------------

--Cihan--Vandelannoite--Ömer E--Ismail--

-------------Veli--Sumi--Pancu--Yenal---------

------------Hervé Tum----Sinan------------------

Matchfakta
Matchtyp: Türkcell Süperlig
Datum: 2007-09-30 (söndag)
Tid: 19.30
Plats: 4 Eylül Stadion. SIVAS
Domare: Halis Özkahya
Radio: Alem FM

Källor:
www.bursasporum.com & www.bursaspor.org.tr

Ilker Temocin2007-09-29 14:56:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor