Lagbanner
En ordförandes svek mot klubben
Korkmaz kritisk mot avgående klubbens ordförande

En ordförandes svek mot klubben

Bülent Korkmaz är kritisk mot Bursaspors avgående ordföranden Ali Karasu. ”Karasus negativa uttalanden skadar moralen i laget samt påverkar klubben på ett dåligt sätt”.

Enligt tränaren Korkmaz, så hade man fått ordning på den mentala biten med laget när ordförandens negativa uttalanden om laget och tränarstaben kom, detta strax innan ligamatchen mot Istanbul B B. 

”- Tack vare detta spelade vi riktigt dåligt och förlorade den matchen”, sade han i en intervju med tidningen Olay.

"Han skapar oro" 
”- Han skapar olika scenarier och presenterar dem för allmänheten. Och nu anklagas vi för andra absurda saker. Men oavsett vilket så tänker vi koncentrera oss på vårt jobb. Klart att man kan lämna sin post i en klubb, men när man gör det så bör man göra det utan att orsaka onödig oro och skador för klubben.”

Domaren påverkades 
Under senaste matchen mot Sivasspor så påverkade deras lagledning samt avbytare, domaren till deras fördel, påstod Korkmaz
”- Om vi nu tar upp den matchen så tyckte jag att vi spelade bra i första halvlek och gjorde två mål på inövade taktiska varianter. Under hela andra halvlek så kände jag att domaren var under press, speciellt så blev han gång på gång ”påhoppad” från olika personer på Sivasspors avbytarbänk. Detta gjorde att han gjorde vissa felbedömningar under matchen. 
Detta var ju inte hela sanningen om varför vi förlorade, men tack vare just ett misstag så gjorde dem mål…” Ali Karasu

Ingen anledning till oro
”- Mot Trabzonspor, en felaktig straff. Mot Istanbul B B, en felaktig frispark. Mot Fenerbahce ett mål som var offside och en straff som vi inte tilldöms. 
Oavsett vilka förutsättningar vi utsätts för, så ska vi klara oss ur den situation vi är i. Ingen anledning till oro, vi ska se till så Bursaspor uppnår det den förtjänar. Trots alla motgångar, så tror och litar jag på mina spelare. Allt vi kommer att uppnå, kommer vi att uppnå tillsammans.”

Lovar vinst
”- Vi kommer att göra allt vi kan på plan. Jag hoppas att våra supportrar fortsätter att stödja oss. Mot Genclerbirligi Oftas så ska vi ta vår första hemma vinst, det lovar jag.” 



Detta är ett reportage med vår tränare Bülent Kormaz i tidningen Olay. Tack till deras redaktion för uppgifterna.

Källa: Tidningen Olay

Ilker Temocin2007-10-03 20:00:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor