Lagbanner
Skador i Bursaspor
Skadeproblem och då får ni promenera.

Skador i Bursaspor

Bursaspors dukiga landslags keeper från Venezuela blir borta i 6 veckor från allt spel. Bursaspor som redan har ett par nyckelspelare på skadelistan kommer att möta Gaziantepspor till helgen.

Vega som i veckan skadade sig i sydamerikanska kvalen, kommer med största sannolikhet vara borta i ca 6 veckor. Enligt senaste uppgifter så har man upptäckt ett brutet ben i hans vänstra handled. Efter nogrannare kontroller under dagen så kommer man besluta om det behöver opereras.

Bursaspor som till helgen möter Gaziantepspor hemma, har redan backen Egemen Korkmaz samt anfallaren Collin Mbesuma skadade. Dessa har i skrivande stund börjat löpträna på träningarna. Deras medverkan i helgens match är osäkert.
Orhan Alemdar, Fatih Serkan Kurtulus och Bekir Ozan Has dras även dom med skador. 

Dessutom kommer matchen att spelas inför tomma läktare, då våra fans sjöng ej så uppskattade sånger om förbundet och domaren under senaste hemmamatchen mot OFTAS.

Resten av truppen tränade som vanligt med hjälptränarna. Samet Aybaba, den nya tränaren, dök upp vid träningen och hälsades välkommen av truppen med blommor.







A-laget mötte reserv truppen i en träningsmatch som slutade med vinst med 4-1 för A-laget. 


Ilker Temocin2007-10-25 11:35:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor