Lagbanner
Inför: Bursaspor-Gaziantep
Tyvärr så kommer det inte att se ut så här på lördag kl 14:00...

Inför: Bursaspor-Gaziantep

Bursaspor med sin nya tränare, Samet Aybaba tar emot "Antep" på Atatürk. Men denna gång utan någon publik stöd. Lyckas vi vända trenden denna gång?

Gaziantepspor, från staden som är känt som pistagenötternas mecka, kommer på besök till Bursa Atatürk.

Bursaspor kommer att spela matchen inför tomma läktare då publiken i förra hemmamatchen, än en gång kritiserat TFF (förbundet) och domarkåren. Kan vi göra det Galatasaray brukar göra, dvs spela en bättre fotboll utan sin publik? 

Aybaba kommer i sin första match med Bursa få det tufft om öronen. Antep har startat ligan ganska bra men som kommer vara minst lika hungriga på tre poäng som oss, ligger på en respektabel nioende plats och har 12 poäng. Bursaspor däremot har förankrat sig i bottenskiktet i tabellen på bara sju poäng. 

Vårt spel har inte varit fy skam men i dem senaste två matcherna har vi spelat under all kritik. Detta resulterade i att Bülent Korkmaz under veckan fick sparken. 
Trots detta tror jag att vi är långt ifrån vår kapacitet och har en hel del kvar att bevisa för oss själva till att börja med. 

Startelvan kommer kanske att presenteras senare, då Aybaba i ett möte med pressen sagt att han vill hålla det hemligt fram till matchdagen

Jag säger bara, överraska oss Aybaba!

Matchfakta:
Matchtyp:
Türkcell Süper Lig
Datum: 2007-10-27
Tid: 14:00
Plats: BURSA ATATÜRK STADYUM, Bursa.
Domare: Selcuk Dereli
Följa matchen på radio: Lig Radyo eller AlemFM


Ilker Temocin2007-10-26 18:50:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor