Lagbanner
Ödesmatch väntar i Cupen
Mustafa Sarp och Ömer Erdogan är avstängda

Ödesmatch väntar i Cupen

Bursaspor möter Denizlispor på bortaplan. Om de grönvita vinner denna match vänds blickarna till OFTAS-Galatasaray matchen där det resultatet får en direkt avgörande roll för Bursaspors Cup-äventyr.

Matchen som spelas klockan 18:00 svensk tid skall dömmas av Ugur Söylemez. I Bursaspor kommer Sinan, Volkan B och Mbesuma inte spela pga skador. Ömer E och Mustafa Sarp är avstängda. Det är osäkert om Egemen och Ismail, som skadades i matchen mot Galatasaray i söndags, kommer till spel.

Hos hemmalaget Denizlispor saknar man målvakten Souleymanou som är bjuden till det kamerunska landslaget i Afrikanska Cupen samt Selahattin, Julio Cesar och Carlos Alberto som dras med skador.

Vinst är ett måste
På tre spelade matcher har Bursaspor samlat på sig 4 poäng och Denizlispors 3. I förra veckan slog Bursa OFTAS hemma och tog sista halmstrået för vidare spel i cupspelet. Om Bursa slå Denizli idag så kommer man att vänta på ett minst oavgjort resultat i OFTAS-Galatasaray matchen. Vid vinst för OFTAS idag, försvinner möjligheten för avancemang för båda Denizli och Bursa. Galatasaray är redan klara för slutspelet.  

Förväntade uppställningar

BURSASPOR
Vega
Koray
Selcan
Jason
Bekir
Ümit
Ömer Aysan
Veli
Sercan
Zuniga
Tum 

DENIZLISPOR
Süleyman
Fatih Yigen
Kratochvil
Burak
Murat
Bülent
Abraham
Zafer
Serhat
Yusuf
Kotchoni 


1.Galatasaray 3 2 1 0  7  3  7
2.G.B. OFTAS  3 2 0 1  6  2  6
3.Bursaspor    3 1 1 1  5  5  4
4.Denizlispor  3 1  0 2  5  6  3
5.Sariyer        4 1  0 3 4  11 3


Ilker Temocin2008-01-23 11:28:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor