Lagbanner
Ursäkta, när startar matchen? Uppdaterat*
Please behave, this time....

Ursäkta, när startar matchen? Uppdaterat*

(Näst) Sista matchen i omgång 21 i TSL, Trabzonspor-Bursaspor. Skall Bursaspor bryta en negativ trend och vinna över Trabzonspor på bortaplan? När startar egentligen matchen och varför sänder inte LigTv den? Tiden har ändrats igen av förbundet. Ny start tid är i nu läget; kl. 17:00.

Det blir ingen direktsänd match i TV-rutan. LigTv som har sändningsrättigheterna till ligan fick snällt lyda förbundet när det bestämdes att Trabzonspor-Bursaspor matchen, som tidigare spikats som ”tv-sänt” och hade starttid klockan 14:00, fick ge vika för Gaziantepspor - Sivaspor matchen som börjar klockan 12:30.

Sen fick man för sig att flytta matchen till klockan 18:00, pga ”säkerhetsskäl”. Vad förändras egentligen på fyra timmar ur säkerhetssynpunkt? Nu står laget utan hotell och hemresebiljett då allt är fullbokat i både hotell och flygresebolagen. Denna förändring sker dagen före match!  

Uppdaterat 10/2 kl. 09:00
Matchen sägs starta 17:00 nu, hoppas att förbundet har bestämt sig denna gång ...
Uppdaterat  10/2 kl 16:00 Ulusoy gick ut och sa "mitt namn kan ändras men aldrig tiden på matchstarten" Matchen ska spelas kl 18:00 är den slutgiltiga besluten....tror vi

Samma saker skedde under förra hemmamatchen mot Genclerbirligi, tider som ändras matchdagar som flyttas, varför just mot Bursaspor?
Nu har förbundet än en gång beslutat att Bursaspor spelar nästa hemmamatch utan publik. Anledningen är att dom 500 tillresta supportrarna till borta matchen mot Galatasaray, den 20 januari, svor så mycket att man ansåg att straffa klubben för detta.

Visst, Bursaspor fansen svär jäv**gt mycket och det står vi för era sk**stövlar!

Undrar om dem följde Fenerbahce – Galatasaray matchen och jag undrar hur många matcher utan publik, dessa två lag får för fansens väl valda ord till varandra? Något luktar ruttet i förbundet, men förmodligen bara i en vecka till. Med största sannolikhet blir det en helt ny styrelse efter den 14 februari då det är nyval av ordförande.

Matchen:
Bursaspor åker till Svarta havet i norra Turkiet för att ta sig an Trabzonspor i en till synes svår uppgift. Det vilar nämligen en förbannelse över Bursaspor då det gäller match mot just Trabzon. Bursaspor har nämligen aldrig (!) vunnit över Trabzon på bortaplan. På 33 år har man mötts 63 gånger, vunnit 7 gånger spelat 33 oavgjorda och förlorat 33 gånger. Men i fotboll kan allt hända. Skulle man korat segraren på statistiken så skulle vi ”vara till råttorna” i många, många fler matcher.

Det som talar för Bursaspor denna gång är just det unga lag Aybaba har mixat ihop med ett par veteraner. ”Guti” (Gutierrez), Zuniga och Romaschenko har förstärkt laget under uppehållet. Sumulikoski och Pancu har fått lämna. Ett orädd Bursaspor som tar för sig och inte viker ner sig mot dem bättre lagen.

Preliminär startelva
Bursaspor:
Vega
Yenal
Egemen Korkmaz
Ömer Erdogan
Serkan Kurtulus
Volkan Sen
Bekir Ozan
Mustafa Sarp 
Cihan
Sinan Kaloglu
Herve Tum

Domare: 
Selcuk Dereli

Mitt tips 2-2 i en välspelad match där Sinan gör två mål.

Ilker Temocin2008-02-10 09:00:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor