Oftaş: 2 – Bursa: 2
Egemen målskytt idag

I den 25 omgången av TSL möttes Gençlerbirligi Oftas och Bursaspor i huvudstaden Ankara. Det märktes klart och tydligt att bägge lägren satt fokus på 3 poäng. Men dem fick nöja sig med en pinne var efter att matchen slutat 2-2.

Oftas startade matchen bäst genom att ta ledningen med 1-0 via Sandro i den 13’e minuten. Bursaspor svarade på Sandros mål i den 30’e genom lagkaptenen Egemen Korkmaz, 1-1.

I den 43’e återtog Oftas kommandot med 2-1 genom den duktige Giray men minuten senare visade Bursaspors nyförvärv ”Guti” att han ville annat, 2-2.
Andra halvlek blev en mållös historia trots att reducerings chanserna förekom från bägge lagen och matchen slutade rättvist 2-2.
Efter denna oavgjorda historia, utökade Gençlerbirligi Oftas sin poängskörd till 30 och Bursaspor är uppe i 28 poäng.