Lagbanner
Keysers vrede: Låt filmen ta slut!

Keysers vrede: Låt filmen ta slut!

Keyser Soze delar sina tankar med er läsare.


23 mars 2008


En vinst som varvas ner av en förlust. Klarar vi kontraktet eller inte, när ska denna mardröms säsong ta slut? Situationen är egentligen frustrerande och obeskrivlig. Likt en jobbig halsbränna som inte vill försvinna, en innebränna som inte går att klämma. En långtråkig och dålig film som inte vill ta slut....

Motståndarna gör sitt enda mål via ett misslyckat inlägg, vår första farliga läge kommer i 63'e minuten! Var finns själen och offerviljan hos spelarna? Varför denna envishet om att spela med 4-5-1. Med en ensam anfallare?!!


Du (Aybaba), vad är egentligen din filosofi? Du behöver inte jämföra dig med vissa tränare ute i Europa. Dessa tränare har anfallare som gör mål även om de skulle bryta av bägge nyckelbenen under matchen, bakom anfallaren har han tre magiker som trollar med bollen och på kanterna har dem två övernaturliga killar som kan jobba non-stop i 180 minuter!

Du startar med 4-5-1 uppställning, med Hervé Tum som avslutare. Denna Tum, skapar inget, vinner inga andra bollar och kan inte passa.
Tum, som under veckan varit i Kamerun pga. turbulens i familjen. Inte för att han varit i form eller något heller. I snart 3 veckor har man inte sett ett livstecken från Kameruanen. Finns där någon puls överhuvudtaget!? 

Missförstå mig inte nu, Tum är faktiskt en bra bollmottagare men då ska han ha en som avlastar honom i anfallet, då blir han livsfarlig. Men faktum är att Aybaba hade mönstrat med Tum, om så han kom utan ett ben till nästa träningspass

Sen ska ni bara se Gutierrez, "årets spelare i Bolivia"... eller det är nog bättre att ni inte ser honom alls....

Vad trodde Bursa spelarna innan matchen egentligen? Att allt var klart, att vi skulle klara kontraktet i år? Trodde dem att  "den dåliga filmen" var slut? Hör någon den feta damen sjunga? 

Spelarmatrialet är som det är...
Det vi däremot saknar, är något dom stavas "SJÄL"...


Må filmen sluta lyckligt i alla fall..




"Keyser Soze"2008-03-23 13:15:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor