Lagbanner
Fansen säger ifrån!

Fansen säger ifrån!

Bursaspor supportrarna förbereder historiens största protest mot den egna klubben. I matchens 63'e minut kommer fansen att vissa sitt stora missnöje för årets säsong.

Liga matchen i den 33'e omgången  blir säsongens sista hemmamatch i Bursa. Flera supportergrupper inom klubben uppmanar nu sina medlemmar att protestera mot klubben för att visa sitt missnöje gentemot klubbens uteblivna framgångar.

I åratal har misslyckade framsteg samt ogynsamma tabellplaceringar fått bägaren att rinna över för fansen. Därför väljer supportrarna att lämna matchen i mitten av andra halvlek, som inte har någon större betydelse för klubben och Kayserispor i tabell utgången.

--Pressmeddelandet--

"Varje säsong är det likadant, Bursaspor supportarna har i årtionden stöttat sin klubb, allt från ekonomiskt till sportsligt. Bursaspor är ett av dem få lag i Turkiet som har slutsålt inför varje match och den trenden har varit unikt för ett lag från Anadolu. Tyvärr så har vårt stöd inte tagits på allvar och under klubbens 45 åriga historia har frukten av  framgångar uteblivit. Denna protest är mot er som styr klubben. Vi är missnöjda och vi kräver förändringar och det genast. Därför väljer vi nu att lämna söndagens match i den 63'e minuten (klubbens årsdag, 1963) och uppmanar samtliga som sympatiserar meed vår kära klubb att göra likadant."

Ilker Temocin2008-05-02 15:31:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor