Lagbanner

Inför: Denizlspor - Bursaspor

Bursaspor åker till Denizli för att möta Denzlispor. Güvenc Kurtar som har tagit över försöker sätta sin nya system på laget. Han vill att laget ska kriga mer samtidigt ger han en “känga” till den gamla tränaren Aybaba och tycker att laget har alltför dålig kondition men han är även tacksam att han fick ta över ett lag som hade 15p.

Nu till matchen….

Senast vi vann en match i ligan var över en månad sen, efter två raka oavgjorda matcher är det högtid att börja vinna.
Laget åkte till Denizlispor redan på fredag innan dess hade tränaren Güvenc Kurtar presskonferens där han sa “Vi har haft otur med många skador och avstängningar nu har vi fått tillbaka en hel del spelare vi åker till Denizli för 3 p” (klassiska ord från tränarna)

Yusuf har inte kunnat träna ordentligt med laget i veckan men han följde med laget till Denizli och kommer med stor sannolikhet kunna spela. 
Yusuf och Güvenc Kurtar var i Denizlispor förra säsongen så dem är nog mest sugna efter 3p (hoppas jag).
Mustafa Keceli är avstängd ,Serdar Aziz är skadad, İsmail Özgür Göktaş och Cihan Kaan Kaptan fick inte följa med till Denizli.

I Denizlispor så tog Ûmit Kayihan över förra veckan och det slutade med 3-2 förlust borta mot Kocaelispor efter att Denzilspor haft ledningen med 2-0.Renny Vega som vaktade målet för Bursaspor förra säsongen står numera i Denizlispor.

Matchen startar klockan 13.00 (svensk tid)

Rahmi Ertaban2008-11-22 19:01:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor