Sjunde matchen i rad...
Uppförsebacke för Bursaspor...

Än en gång så lyckas inte Bursaspor vinna i Süper Lig. 1-1 mot Antalyaspor och laget verkar helt ha glömt hur tre poäng smakade.

Bursaspor startade liga spelet på ett strålande sätt denna säsong. Vinsterna radades upp till betraktarnas överraskning. Men efter senaste vinsten mot Galatasaray för sju omgångar sedan, har det verkligen gått trögt för "krokodilerna".

Denna omgång blev inte bättre då man lyckades kryssa mot Antalyaspor hemma på Atatürk i Bursa. Första halvlek slutade 0-0 och spelet var ingen höjdare för Bursa annhängarna. Det blev heller inte bättre när Orhan Ak gav sitt Antalyaspor ledningen i matchens 53:e minut.

Bursaspor svarade med Mustafa Sarp i den 73:e på en touch på skotte från Romaschenko, 1-1 som även blev slutresultatet i matchen. Ganska orättvist resultat, då Antalyaspor varit nära att utöka sin ledning flera gånger om.

Bursaspor unge tillskott, Sercan Yildirim, blev utvisad tio minuter efter kvitteringen och Sedat Agcay i Antalyaspor ville inte vara sämre han, fick även han rött kort i den 87:e minuten.

Efter det oavgjorda resultatet blev glappet till dem tät stridande lagen än större för Bursaspor som avslutade omgången på 18 poäng. Antalyaspor ökade sin poäng skörd till 11 och är säkert det lag som var mest missnöjd med det oavgjorda resultatet.