Lagbanner
Inför: Konyaspor-Bursaspor
Dags att vakna till liv?

Inför: Konyaspor-Bursaspor

"Skämtsamt brukar vi inbitna Bursaspor supportrar kalla vårt lag för "Cankurtaranspor" (Livräddar FF)..."

Ny match nya tag, brukar det ju heta. Kan Bursaspors nya tränare Güvenc Kurtar få uppleva sin första ligaseger mot just Konyaspor? Det var ett ju tag sen Bursaspor vann i ligan. För att vara exakt, hände det för sju omgångar sedan mot Galatsaray.

Vi har alltid lyckas väcka våra motståndare till liv, just dem som ligger risigt till i ligan. Konyaspor har haft en tung säsong hittils och egentligen så talar mycket för att Bursaspor skall slå Konya med den trupp man besitter. Antingen det eller så ge ännu ett lag hjälp att hitta formen. Skämtsamt brukar vi inbitna Bursaspor supportrar kalla vårt lag för "Cankurtaranspor" (Livräddar FF)...

Nu får man fan ta mig hoppas på en förbättring...

I Bursaspor saknas avstängda Sercan Yildirim. På skadelistan finner vi Yusuf Simsek, Kirita, Marcelinho och Cihan. Ismail Özgür och Muhammet Demir är petade.

I ärlighetens namn så har motståndarna Konyaspor heller inte imponerad under den senaste tiden. Laget ligger på 15:e plats i ligan med 15 p totalt. I förra matchen blev det förlust mot Kocaelispor med 3-0. Efter den matchen beslöt styrelsen i Konyaspor att spelarna Fatih Egedik och Sener Askaroglu inte länge var välkomna till A-truppen... Ett lag i turbulens alltså.

Matchen startar kl 13.00 den 6 december och kan följas på ligradyo.com.

Rahmi Ertaban2008-12-06 23:55:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor