Lagbanner
Dani skrev på för Bursaspor

Dani skrev på för Bursaspor

Bursaspor har knutit den brasilianska högerbacken Daniel Menendes Rezende till sina färger. "Dani" skrev på för 2,5 år med option för förlängning.

Därmed lär Bursaspor få den efterlängtade förstärkningen på högerbacksplatsen som under säsongen varit lagets absolut svagaste länk.

Vice klubbordförande Osman Celik som närvarade vid presskonferensen önskade Dani lycka till med sitt nya uppdrag och förklarade  att klubben var väldigt nöjda över att förstärka laget med brassen.

Dani, eller  Daniel Menendes Rezende som han heter, 25 år gammal högerback fostrad i Friburguense. Han har varit trogen division 2 klubben Friburguense under sin karriär, han har dock varit utlånad till lag i den högsta seriesystemet i Brasilien under senare år. 

Osman Celik passade på att svara på andra frågor under presentationen av Dani. Han förklarade att klubben var väldigt glada över att ha kommit överrens med tränaren Ertugrul Saglam.

På frågan om Yusuf Simsek rykten som knutit spelaren till konkurrenten Trabzonspor var Celik mindre återhållsam och menade på att Trabzon aggerat oetiskt genom att tagit kontakt med spelaren utan Bursaspors tillåtelse. Han tillade att Yusuf fortfarande var under kontrakt och ledningen har inga planer på att släppa honom till någon klubb,

På en annan fråga om dem erbjudanden Bursa fått för Sercan Yildirim var Celik lagom road och menade på att  man inte fått ett så pass bra bud som speglade spelaren värde för Bursaspor och därför inte hade någon anledning över att ens fundera över en försäljning. Han lämnade dock dörren öppen och avslutade med att detta troligtvis inte lär ske förrän om ett par år.

Ilker Temocin2008-12-31 01:29:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor