Lagbanner
Silly Season 09/10: Tomas Zapotocny aktuell

Silly Season 09/10: Tomas Zapotocny aktuell

Redaktionen bevakar sommarens transferrykten.

24 juli

Tomas Zapotocny
(Besiktas) är mycket nära en överenskommelse med Bursaspor. "Zapo" som inte är önskad i BJK längre, har blivit rekommenderad av Ertugrul Saglam. Faktum är att Bursaspor behöver förstärka mittbacks platsen ytterliggare och Zapo kan vara rätt person för jobbet. Tjecken tros bli klar senast på tisdag om man nu kommer överrens...

_______________

19 juli

* Ergic skrev som väntat på för Bursaspor...

_______________

18 juli


* Serben Ivan Ergic har anslutit till Bursaspors träningsläger i Österrike och körde ett pass med den övriga truppen idag. 
Hur långt kontraktet är på sägs det inte, men det blir förmodligen på 2 år. Ergic (28)  tidigare i en kort sejour i Juventus och närmast från Basel, där han för övrigt var lagkapten, spelar som defensiv mittfältare. Han har representerat Serbien 10 gånger under sin karriär trots att han kunde valt Australien eftersom han är fostrad där. 

_______________

16 juli


* Volkan Bekiroglu nygammal mittfältare som anslöt från krislaget Kocaelispor förra säsongen skrev på ett 1-års avtal med Bank Asya (div 1) laget Giresunspor. Vi önskar Volkan lycka till i sin nya klubb...

_______________

10 juli

* Mycket har hänt den senaste veckan i Bursaspor, själv har jag varit iväg på en välbehövlig semester i Tyskland. Argentinaren Pablo Martin Batalla har skrivit på för klubben. Batalla som snabbt fick smeknamnet Battal Gazi, en känd actionkaraktär från turkisk filmindustri, kommer att vara en välbehövlig speluppläggare på Bursaspors mittfält. Batalla kommer närmast från Vélez Sarsfield.

* Strax efter Batallas nyhet skulle nästa  nuförvärv presenteras. Hüseyin Cimsir vars kontrakt gick ut med Trabzonspor skrev överraskande på för Bursa. Den defensive mittfältaren var nämligen på väg att skriva på för Dynamo Kiev, men bestämde sig i sista stund att stanna kvar i Turkiet. Hüseyin Cimsir är tänkt som ersättare för Mustafa Sarp.

* Därmed kommer Bursaspor att inte förhandla vidare med M'bami från Marseille som krävde alldeles för mycket i lön.

_______________

3 juli

Turgay Bahadir (Kayserispor) och Ramazan Sal (Pendikspor) skrev idag på för Bursaspor.

* Brassen Jose Tadeu som värvadas i fjor, sades först vara på väg från klubben men tros nu stanna kvar i minst ett år till efter Ertugrul Saglams tycke. Brassen skall ansluta till träningslägret i Österrike. Tadeu skadade sig oturligt i april men har återhämtat sig ganska snabbt.

* Schweiziska Basels lagkapten, serben Ivan Ergic är just nu i Bursa och diskuterar en övergång till klubben. Ergic (28) har tidigare spelat för Juventus. Serben har dem senaste 8 åren spelat för Basel och har 10 landskamper på meritlistan med Serbien.

_______________

2 juli

* Ertugrul Saglam skall i en intervju med NTV spor sagt att Zapotocny inte var aktuell för Bursaspor. Under senare tid har ryktet florerat hos diverse källor. 

* Modeste M’Bami och Pablo Martin Batalla ryktena har fått ytterliggare fart idag och det sägs att man närmar sig en lösning på samtalen. Rykte eller sanning, det får vi veta inom ett par dagar.

* Den albanska landslagsmannen Ervin Skela har enligt sajten transfermarkt.de fått ett bud av Bursaspor. Enligt källan så är även Mainz, Mönchengladbach, Cagliari, Olimpiyakos och AEK intresserade av albanen.

_______________

1 juli

* Bursaspor har i dagarna varit i kontakt  med Turgay Bahadir från Kayserispor. Förhandlingarna går väldigt bra och parterna kan förmodligen enas när som helst. Bursaspors presstalesman har bekräftat ryktet.

* Bursaspors unge och talangfulla anfallare Sercan Yildirim, har varit ett hett namn i marknaden. Sercan har enligt sajten bursasporum.com förlängt sitt kontrakt med Bursaspor med ett år. Det nya kontraktet innebär även en bättre lön och tak över huvudet...

* Den defensiva mittfältaren M'bami från Olympiq Marseille sägs vara ett av alternativen till Mustafa Sarp som lämnade för Galatasaray när transfer fönstret öppnade i juni. M'bami kommer i så fall som bosmanfall.

* Klubben har via sportchefen Mesut Mestan dementerat ryktet om att man skulle vara i kontakt med den förra storstjärnan Sebastian Veron från Argentina. En annan argentinare, Pablo Martin Batalla sägs däremot vara ett säkrare rykte och Ertugrul Saglam skall ha gett grönt ljus för att försöka värva mitfältaren från hans nuvarande klubb Velez Sarsfield.

_______________




Turgay Bahadir (Kayserispor)

Ramazan Sal (Pendikspor)

Hüseyin Simsir (Trabzonspor)

Pablo Martin Batalla (Velez Sarsfield)

Ivan Ergic (Basel)





Mustafa Sarp (Galatasaray)

Volkan Bekiroglu (Giresunspor)

Ismail Özgür Göktas (Tarsus I.Yurdu) lån

Yavuz Eraydin (C.Rizespor)

Maxim Romaschenko (-)

Ilker Temocin2009-07-24 12:52:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor