Lagbanner
Saglam: "Sercan stannar i Bursaspor"

Saglam: "Sercan stannar i Bursaspor"

2009 närmar sig sitt slut och Bursaspor förbereder sig för övergångsfönstrets öppnande i januari 2010.

Redaktionen följer med i årets Silly Season och ger dig alla rykten samt givetvis de klara värvningarna och förlusterna.

Senaste uppdateringar i rött. 




Jan Blazek 
Ertugrul Saglam lade sitt veto på Blazeks övergång och tackade nej till tjeckens tjänster då han krävde en saftig lön. Saglam menade att Bursaspor inte har råd med Blazek och att det fanns tillräckligt med duktiga anfallare i laget. (100114 )
Tidigare:
Anfallaren Jan Blazek har faktiskt redan börjat träna med laget och sägs vara väldigt nära en underskrift. Den 21 årige tjecken kommer närmast från Slovan Liberec och skall enligt officiella källor testas innan Ertugrul Saglam ger klartecken om en värvning i januari 2010. Vad detta innebär för truppen är ganska klart, Bursaspor kommer förmodligen att fylla upp luckan bakom den hemvändande Shin Young Rok och gardera sig för en eventuell försäljing av guldkalven Sercan Yildirim. (091215)





Sercan Yildirim
Både klubben och tränarenSaglam har i media klargjort att Sercan INTE är till salu. Han har ett gällande kontrakt. "Bara ett astronomiskt bud kan göra en övergång möjligt", skall Ertugrul Saglam ha sagt i en intervju. Samtidigt har Besiktas erbjudit Bursaspor Batuhan och Serdar Özkan plus 2 miljoner Euro för Sercans underskrift. Bursaspor har tackat nej till erbjudandet. (100114)
Tidigare:
Den talangfulle anfallaren har länge varit uppvaktad av både Galatasaray och Fenerbahce i ligan. Representanter från tyska Wolfsburg har visat sig på Bursaspors matcher och  Werder Bremen har till och med lagt ett bud enligt väldigt säkra källor. Även ett par, icke namngivna Premier League klubbar har kontaktat klubben om en övergång. Den som lever får väl se hur Sercangate slutar... (091215) 

Volkan Sen 
Har varit ganska tyst kring Volkan och det verkar som Bursaspor behåller mittfältaren säsongen ut. (100401)
Tidigare:
Det sägs att Galatasaray visat stort intresse för mittfältaren. Volkan skall ha sagt att en övergång till "cim-bom" skulle vara en ära. Men hurvida detta är rykten eller fakta är oklart. (091215)



Leonardo Andres Iglesias 
Anfallaren är klar för Bursaspor. Det blev en kontrakt på 1,5 år och Iglesias spelade i veckan i cup-matchen mot Tarsus Idamn Yurdu, där han assisterade till ett och gjorde själv avgörande 2-1 målet. Snacka om lyckad debut... (100114):
Tidigare:
Ankaragücü verkar ha tröttnat på Iglesias och Argentinaren ryktas vara nära Bursaspor. Hurvida det ryktet är sannings enligt är tveksamt, men en sak är säker, kommer Blazek så är Iglesias inte aktuell... (091215)



Shin Young-Rok
Har lämnade Bursaspor redan i höstas utan förvarning. Nu skall han enligt sig själv vara klar för ryska Premier Lig klubben Tom Tomsk. Men Bursaspors advokater har anmält spelaren till FIFA då övergången inte godkänts av Bursaspor. Shin kommer säkerligen inte tillbaka, men klubben kommer att kräva sin rätt för spelaren som hade ett gällande kontrakt med Bursaspor när han ganska proffesionellt lämnade Turkiet och åkte hem til hemlandet Syd Korea. (100114)

Jose Tadeu
Fick lämna Bursaspor vid årsskiftet då Ertugrul Saglam inte tyckte att han tillförde laget något mer. Tadeu har åkt till hemlandet Brasilien. (100114) 

Halil Zeybek
Har lånats ut till division 1 klubben Caykur Rizespor under resten av säsongen.Zeybek var utlånad til Giresunspor under första halvan av säsongen. (100114)

Ramazan Sal
Är utlånad till Giresunspor fram till säsongsslutet. (100114)




TRUPPEN JUST NU

Målvakter:
Yavuz ÖZKAN 
Dimitar IVANKOV
Ceyhun DEMİRCAN 

Utespelare:
Ömer ERDOĞAN 
Volkan ŞEN
Mustafa KEÇELİ 
Yenal TUNCER 
Serdar AZİZ 
Veli ACAR 
Sercan YILDIRIM 
Bekir Ozan HAS 
Muhammet DEMİR 
Eren ALBAYRAK 
Ibrahim ÖZTÜRK 
Stelian Giani KIRITA
Ali TANDOĞAN 
Ayhan Tuna ÜZÜMCÜ
Ozan IPEK 
Turgay BAHADIR
Pablo Martin BATALLA 
Hüseyin ÇİMŞİR
Ivan ERGİC 
Tomas ZAPOTOCNY
Isa BAĞCI

Leonardo Andres IGLESIAS

Ilker Temocin2010-01-15 00:00:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor