Lagbanner
Ozan: Vem vill lämna denna klubb?!
Ozan vill stanna i Bursaspor...

Ozan: Vem vill lämna denna klubb?!

"Ingen skulle vilja lämna ett lag som spelar i Champions League nästa säsong" sa årets rookie.

Ozan Ipek som nyligen utnämndes till årets nykomling och en säsongens bästa mittfältare, berättade i en intervju att han och klubben har fått många bud från olika klubbar. Enligt spelaren skall spel i Champions League med Bursaspor väga tyngst och en flytt i nuläget skulle vara dumdristigt.

Ipek sade vidare att han var stolt över att vara en del av Bursaspors framtid och kände en stor glädje över att Anatolien åter fick en ny mästare i Süperlig.

"Vårt öde vara att vinna ligan. Men personligen hann jag knappt njuta av ligasegerns sötma, då jag blev uttagen till landslagssamlingen i USA. Det känns fortfarande som en dröm och jag har nog inte landat ännu. Jag tror att Bursaspors framgång öppnar dörren för nya lag att tävla om titeln i framtiden. Jag hoppas att fler lag är med och slåss om titlar i Turkiet nästa säsong."

Ozan Ipek förklarde att han har fått bud från flertalet klubbar men att det inte känns lockande att lämna ett lag som är direktkvalificerad till Champions League.

"Jag har fortfarande kontrakt med Bursaspor. Självklart utesluter jag inget då styrelsen bestämmer om jag ska stanna eller ej. Men ingen skulle vilja lämna ett lag som spelar i Champions League nästa säsong"

Bursaspors vänsterytter har varit en av säsongens bästa spelare i ligan och krönt detta med 8 mål för klubben. Han värvades i fjor från Bucaspor och har varit  ordinarie i klubben allt sedan Ertugrul Saglam tog över. Mittfältaren har av flera experter krönts till årets rookie och spås en ljus framtid i landslaget.

Ilker Temocin2010-05-22 12:49:00
Author

Fler artiklar om Bursaspor