Lagbanner
Andreas Johansson gånger två i Ålborg?
</i><b>Andreas Johansson bildar innermittfältsduo</b> med Andreas Johansson nästa säsong?

Andreas Johansson gånger två i Ålborg?

Ålborg söker efter flertalet nya spelare till nästa säsong och tränaren Magnus Pehrsson och sportchef Lynge Jakobsen har siktet inställt på allsvenska spelare.

Att den svenska kronan är svag tar våra europeiska grannar tillvara på. Flera svenska spelare har tagit klivet över Öresund för spel i SAS-ligan i Danmark. Nästa klubb som jagar spelare i allsvenskan är Magnus Pehrssons Ålborg. Laget har redan visat intresse för Elfsborgs reservkeeper Abbas Hassan och Trelleborgs mittback Rasmus Bengtsson.

Nu blickar man även mot Halmstad och IFK Göteborg. I HBK ryktas man vara intresserade av den defensiva innermittfältaren Andreas Johansson som gjorde en bra landslagsturné i januari.
- Jag vet om att intresset finns och jag vet att Halmstad vill ha kvar mig men de har inte kommit med något kontraktsförslag, berättar "Ante G" till fotbollskanalen.se och tillägger:
- Jag trivs i Halmstad och har alltid gjort det. Men samtidigt vill jag testa något nytt för min egen utveckling, det vore häftigt. Och sedan tror jag att när man lägger av efter karriären så skulle man nog ångra om man inte tog chansen någon annanstans.

Även mittbacken Mattias Bjärsmyr, som ryktades vara på väg till FC Köpenhamn i vintras, är återigen aktuell för spel i Danmark och Ålborg ligger närmast i jakten på 23-åringen.
- Det är smickrande att det finns intresse, säger Bjärsmyr till Aftonbladet.

Johannes Avenbrandjohannes.avenbrand@gmail.comByafire2008-05-09 00:03:00
Author

Fler artiklar om Danmark

Danskt mirakel på svensk mark!