Donny van de Beek missar EM — ingen ersättare kallas in!
Donny van de Beek missar EM.

Donny van de Beek missar EM — ingen ersättare kallas in!

Tråkiga nyheter idag då det stod klart att Donny van de Beek missar EM på grund av en skada. Uppseendeväckande nog har Frank de Boer bestämt sig för att inte kalla in någon ersättare, trots att gott om tid för att göra så finns.

Stackars Donny van de Beek har en tuff säsong bakom sig med knappt någon speltid i Manchester United, och nu fick han sommaren förstörd med. En skada hindrar honom från att delta i EM. Han tränade vid sidan av gruppen tillsammans med Matthijs de Ligt (som har en känning i ljumsken men EM ska inte vara i fara för honom) de senaste dagarna. Men hans skada bedöms inte bli bra i tid och han missar därmed EM.

Mycket märkligt så har förbundskapten Frank de Boer bestämt sig för att inte kalla in någon ersättare till truppen. Anledningarna till detta är ännu outgrundliga och spär bara på bilden av de Boer som en mycket virrig man vid rodret ytterligare. Varför inte ta in någon av de sju utespelare som sållades bort ur bruttotruppen, när tillfälle nu finns? Mittfältaren Tonny Vilhena, någon av yttrarna Anwar El Ghazi och Steven Bergwijn, eller en back i form av Jeremiah St. Juste, Kenny Tete, Rick Karsdorp eller Hans Hateboer kan väl inte göra laget sämre?

William Edströmwilliam.edstrom@svenskafans.com@wyeds2021-06-08 12:24:27
Author

Fler artiklar om Holland