Lagbanner
Shevchenko: Vi är redo för utmaningen
Shevchenko spelade senast EM 2012 på hemmaplan, där han bland annat gjorde mål mot Sverige.

Shevchenko: Vi är redo för utmaningen

Ukrainas assisterande tränare gör sitt första mästerskap som tränare och det i sitt egna land där han är klassad som en legend.

Mykhaylo Fomenkos Ukraina har avslutat genrepet med två segrar, 4-3 mot Rumänien och 3-1 mot Albanien. Stjärnspelarna Konoplyanka och Yarmolenko har imponerat genom att vara bidragande i matcherna med poäng.

Redo för öppningsmatchen
Harmonin i det ukraina lägret verkar vara positivit. Tidigare storstjärnan Andriy Shevchenko har kommit in och tagit över som assisterande tränare och nu väljer att han lovorda sitt lag.
– Spelarna är i god form, vi har spelat bra fotboll. Nu är vi redo för att möta Tyskland den 12 juni, säger han till Goal.com.

Shevchenko har vunnit Champions League med AC Milan och haft fantastiska år i Italien, dessutom har tidigare anfallaren blivit utseed till världens bästa fotbollsspelare 2004.
– Det är defenetivt ingen enkelt grupp som vi har hamnat i, jag tror att den kommmer att bli tuff. Polen är väldigt solida och även Nordirland är ett bra lag, sade Shevchenko.

Entusiastisk grupp
Ukraina möter världsmästarna Tyskland i öppningsmatchen.
– De är världsmästare men trots det tycker att vi kan utmana dem. Spelarna känner sig bra, det finns en entusiasm i gruppen (laget) och vi hoppas göra ett bra EM.



 

Elvedin Basic elvedin.basic@svenskafans.com@Ghananen2016-06-05 12:03:36
Author

Fler artiklar om EM 2016