Lagbanner
Blue Knights kan rädda Rangers

Blue Knights kan rädda Rangers

Räddning på gång?

Paul Murray gick ut igår natt med att han är beredd att komma till undsättning och hindra Rangers från att gå under, vilket de riskerar göra de närmaste dagarna. Han själv tillsammans med sin så kallade grupp av "Blue Knights" kommer, enligt honom själv, att kunna lägga ett realistiskt bud innan det är föresent och förhindra att för många kommer att sparkas.

Det finns förutom honom en annan som är intresserad att köpa kris-laget, detta i form av Brian Kennedy, ägaren av rugbylaget Sale Sharks, men eftersom undergången är så pass nära kan det bästa alternativet vara styrelseledamoten Murray som kan snabba på försäljningen.

Igår natt sa han följande

 “I intend to meet with the administrators in the next 24 hours to accelerate the process.

The events of today have brought into even sharper focus the need for us all to move as quickly as we can in order to safeguard the future of a football club which means so very much to so very many fans.”

Detta uttalande kom ett tag efter att förvaltarna meddelat att klubben är i en mycket panikartad situation där Rangers FC kan upphöra att existera inom bara några dagar, samt inte kommer att få spela ute i europa om man inte är ute ur förvaltning den 31 mars, något som förvaltarna anser är en omöjlighet.

Processen att köpa ut en klubb tar vanltigvis två månader, men förvaltarna vill sälja klubben innan den 1 april vilket gör att man då måste göra allt för att skynda på det hela drastiskt.  Skulle inte någon potentiell köpare övertygare dem att man har en hållbar plan så är klubbens dagar räknade.

Jens Olssonjpw.olsson@gmail.com2012-03-08 12:52:00
Author

Fler artiklar om Skottland

Resereportage: Tre matcher i Skottland