Skottland mot Nordirland: 3-0

Enkel seger för skottarna.

Skottland kom till start utan Brown, då denna fick känningar i ljumsken under uppvärmingen på ett regnigt Aviva Stadium i Dublin.

Innan denna matchen hade man inte gjort ett enda mål utanför sitt lands gränser sedan december 2009, men denna förbannelse bröt man då man enkelt vann, trots att de gröna inledde matchen bra och hade den första målchansen genom Celtics Niall McGinn.

Men efter 10 hyfsat jämna minuter i den första halvleken tog Skottarna över totalt och tog även ledningen i den 19:e minuten genom Kenny Miller, numera spelandes i Turkiet och första gången som kapten i landslaget, vilken kunde stöta in en boll på en hörna, efter att irländarna inte kunnat rensa bort bollen.

Denna ledning utökades i den 32:e minuten då McArthur lobbade in bollen i mål bakom Tuffey, vilken läste bollens bana helt fel, frågan är bara om skotten menade att försöka lobba in den, eller om det var ett misslyckat inlägg?

Matchen punkterades definitivt av Commons som gjrode 3-0, sex minuter in i den andra halvleken och därefter var det bara en transportsträcka fram till slutsignalen, samt en massa byten vilket gjorde att matchen tappade tempo.

Men helt klart ett styrkebesked av Leveins mannar som hade hela 15 målchanser mot Nordirlands fem.