Lagbanner
AIK växlar upp - Nordfeldt klar
Henrik Jurelius visar handlingskraft med denna värvning.

AIK växlar upp - Nordfeldt klar

Landslagets andremålvakt Kristoffer Nordfeldt har signerat ett kontrakt som sträcker sig året ut. – Det känns givetvis jättebra att vi tillsammans kunde hitta en lösning för resten av säsongen. Tillsammans mot guld, säger nyförvärvet till klubbens hemsida.

Efter en fantastisk gårdag så väljer AIK att uppgradera rejält på målvaktssidan. All respekt till Budimir Janosevic men det här är ett helt annat hyllplan och med den här förstärkningen så kan AIK utmana på allvar i höst.

Är helt övertygad om att Kristoffer Nordfeldt kommer vara seriens bästa målvakt när vi summerar säsongen. Självklart var det en nöjd sportchef Henrik Jurelius efter denna rekrytering. 

– Det har, som alla vet, under en längre tid varit en osäker situation gällande målvaktssituationen i och med Jakob Haugaards långvariga skada där det ännu är osäkert exakt när han kan vara tillbaka i matchspel igen. Vi är därför både glada och stolta över att meriterade Kristoffer Nordfeldt idag valt att skriva på för AIK och vara tillgänglig för matchtruppen under resten av säsongen. Kristoffer är en mycket bra och rutinerad målvakt som visat det både nationellt och internationellt och vi ser fram emot att få välkomna honom till Karlberg för att börja jobba med Kenny, Budimir och Jakob samt det övriga teamet. 

32-årige Kristoffer Nordfeldt kommer bära nummer 15. 

Arvid Franzén @franzen_arvid2021-08-09 19:06:00
Author

Fler artiklar om AIK

Ett välregisserat drama
Fortsätt klättra i tabellen