Lagbanner
KLART: AIK värvar Zachary Elbouzedi
Den irländske ytteranfallaren ska förhoppningsvis vara en injektion för offensiven.

KLART: AIK värvar Zachary Elbouzedi

AIK förstärker det offensiva mittfältet. Den irländske Zachary Elbouzedi ansluter från Lincoln City, där speltiden varit skral. Avtalet med AIK sträcker sig till 31:a december 2024. – Jag kan inte vänta på att få börja träna med grabbarna och spela inför supportrarna på arenan.

Zachary själv beskriver sig som en snabb spelare som gillar att va direkt i sitt spel. Han ansluter direkt till övriga truppen och kommer bära tröja nummer 20.

– Jag är överlycklig att skriva på för den största klubben i Sverige. Jag kan inte vänta på att få dra igång, börja träna med laget och spela inför supportrarna på arenan. Jag vill tacka klubben för den här möjligheten och jag ser fram emot att hjälpa laget på planen att uppnå positiva resultat. Vi ses snart, säger Zachary Elbouzedi till klubbens hemsida. 

Sportchef Henrik Jurelius är såklart tillfreds med att ha det nya offensiva tillskottet på plats. 

– Det känns bra att få hit Zack. Han har egenskaper som vi sökt och kommer passa bra in i vår spelstil. Vi ser alla fram emot att arbeta tillsammans med honom, säger sportchef Henrik Jurelius.

Transferfönstret öppnade som bekant idag den 15:e juli men AIK väntar på besked från Svenska Fotbollsförbundet när Zach är registrerad och redo att bli uttagningsbar till matcherna. 

Arvid Franzén @franzen_arvid2021-07-15 16:13:00
Author

Fler artiklar om AIK

Ett välregisserat drama
Fortsätt klättra i tabellen