Lagbanner
Silly Season ~ Vad händer med Robert Lundström?
Robert Lundströms framtid är fortfarande oklar...

Silly Season ~ Vad händer med Robert Lundström?

Precis som för många spelare utan kontrakt så står marknaden lite still, vi passade på att kolla läget med Robert Lundström som fortfarande inte är helt utesluten för en fortsättning i AIK.

Det har varit en del snack om Robert Lundströms framtid efter att kontraktet löpte ut efter förra säsongen med AIK. Blir det en fortsättning i AIK eller blir det i en ny klubb för norrlänningen? Den som lever får se men jag tog saken i egna händer och slog en signal till Robert. 

Tjena Robert! Hur är läget och hur har du skött träningen under vintern? 
- Läget är bra måste jag ändå säga, jag har bara varit hemma i Stockholm och tränat hårt! Så jag känner mig i bra form och redo för en ny säsong.

Hur är det att vara en kontraktslös spelare i dessa tider med den rådande pandemin vi lever i? 
- Det märks tydligt att klubbarna är försiktigare i sina beslut. Det är inte en enkel marknad för spelarna just nu kan man lugnt säga med tanke på att det finns fler spelare i samma sits som mig fortfarande.

Hur mycket is i magen har du och kan vänta innan du vill ha något klart?
- Det är väl klart att man vill veta ganska så snart vart man ska spela kommande säsong, klubbarna har ju ändå börjat köra igång med träningen. 

Är det några andra klubbar än AIK som visat intresse? 
- Ja det finns intresse från både svenska och utländska klubbar.

Är du fortsatt intresserad av att fortsätta i AIK och finns det fortfarande en dialog med Henrik Jurelius?
- Absolut skulle jag vilja fortsätta i AIK men det är min agent som sköter dialogen med Jurelius. Så vi får helt enkelt se vad som händer. 

Om vi leker med tanken att det tyvärr inte skulle bli en fortsättning i AIK, vilket är ditt bästa personliga minne i klubben?
- Jag väljer ändå min debut i premiären hemma mot Dalkurd där jag gjorde mål, det var en magisk start i klubben. 

Vem är den bästa spelaren du spelat med i AIK? 
- Jag väljer nog Kristoffer Olsson! Han var verkligen dominant och det var visat sig ännu mer nu hur bra spelare han är. 


Vi får se helt enkelt vad som händer med Robert Lundström. Personligen skulle jag verkligen vilja ha kvar honom i truppen, han är en perfekt backup till Mikael Lustig. Han är dessutom en otroligt trevlig kille och jag är helt säker på att han är bra för gruppen dessutom. 

Slutligen så tackar jag Robert för att han ville ställa upp för en intervju och önskar han all lycka i karriären oavsett om det blir i AIK eller i en annan klubb. 

Stort tack! 

Arvid Franzén2021-01-20 18:56:00

Fler artiklar om AIK

Ett välregisserat drama
Fortsätt klättra i tabellen