Lagbanner
Jesper Fromholt ersätter Jonas Bohlin
Jonas Bohlin har gjort sin sista match i DIF-tröjan.

Jesper Fromholt ersätter Jonas Bohlin

Målvakten Jonas Bohlin erbjuds inte någon förlängning i DIF-tröjan och ersättare blir juniormålvakten Jesper Fromholt som skrivit på för två år.

Under kvällen kom beskedet att målvakten Jonas Bohlin inte får nytt förtroende i den rödvita tröjan. Klubbchefen Andreas Andersson kommenterar beslutet.
- Det var ett mycket tufft beslut. Jonas med sin karaktär är en utmärkt spelare att ha i truppen men efter mycket funderingar har vi beslutat oss för att satsa på Jesper som visat sig tillräckligt mogen för att ta klivet upp.

Jonas Bohlin kom till DIF 2005 då man tog klivet upp i superettan. Där fick han under två år stå bakom Sebastian Karlsson och när årets säsong började så fick Simon Nurme ta plats i målet. Matchen efter fick Jonas stå och gjorde det fram tills början på höstsäsongen så Simon återtog platsen som nummer ett.

Hans ersättare Jesper Fromholt var en bidragande orsak till att DIF-juniorerna gått så bra i år och det är det spelet som gör att han nu kommer att tillhöra a-laget de närmaste två åren.

- Vi bedömer att Jesper är ett intressantare namn för framtiden och väljer därför att satsa på honom istället för Jonas och vill samtidigt tacka honom för hans tid i klubben, avslutar Andreas Andersson.

Johan Emdemalm2007-11-22 23:10:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans