Brasiliansk anfallare till Utsiktens BK
Paulo Marcelo

Brasiliansk anfallare till Utsiktens BK

Den brasilianska anfallaren Paulo Marcelo har betytt målgaranti för Utsiktens BK tidigare och nu är han klar för en återkomst till klubben, blir det samma succé igen?

Mitt i stundande uppflyttningsstrid värvar Utsikten in ännu ett beprövat kort som varit i klubben tidigare och med Bosko som tränare. Den brasilianske forwarden levererade stort för klubben tidigare, 23 mål på 29 matcher under två sejourer, och tillsammans tar man nu ny sats. 

”Det känns givetvis jättebra att få in Paulo Marcelo som vi vet passar in och trivs här i Utsikten. Det är en spelare som arbetar hårt för laget och samtidigt har spetsen att avgöra matcher” säger Bosko Orovic

Paulo Marcelo är just nu hemma i Brasilien efter att tidigare i somras lämnat Portugal och klubben Amora FC där han på 16 ligamatcher gjorde 10 mål, enligt Transfermarkt.

På måndag landar han i Göteborg och ansluter till truppen.

”Jag ser verkligen fram mot att komma tillbaka till Utsikten där jag har trivts mycket bra tidigare. Jag känner många spelare, jag känner tränarna och alla runt omkring. Så jag har höga förväntningar på fortsättningen av den här säsongen” säger Paulo Marcelo. 

Paulo Marcelo Souza Alves, 28 år, kom till Utsikten första gången 2020 på lån från GAIS och stod för en omedelbar succé med tolv mål på 16 matcher i Ettan Södra. Detsamma gäller för hösten 2021 när han med elva mål på tolv omgångar var med och sköt klubben tillbaka till Superettan. Paulo Marcelo är ännu en spelare som med en GAIS koppling, men som inte lyckats där, tagit kliv och lyckats i Utsikten under Boskos vingar.

Nu väntar en intensiv och spännande höst!

MW2023-08-10 11:46:00
Author

Fler artiklar om Utsiktens BK