Gavlevallen, 2024-10-05 15:00

Gefle - Brage

Dags för årets sista Gävle/Dala-derby

Dags för årets sista Gävle/Dala-derby

Följ med supporterbussen till Gävle och stötta Dalarnas grönvita krigare!

De ljusblåa från Gävle får lida för dalkarlarnas törst efter revansch efter förra omgångens förlust i järnderbyt mot Sandviken. 

Förra mötet mellan Brage och Gefle - som spelades på Domnarvsvallen i slutet av juni - slutade 2-2 efter att Ferhan Abic kvitterat i 89:e och därmed räddade poäng för Brage. Den här gången är siktet inställt på seger. 

- Vi ska gå ut och ta tre poäng, det finns inget annat, sa Christopher Redenstrand till Brages hemsida efter förlustmatchen mot Sandviken. 

Han har inte gett upp hoppet om Allsvenskan: 

- Det är fem matcher kvar, där vi ska gå för att vinna samtliga. Det finns inget annat. Vi får göra vårt och förhoppningsvis går de andra resultaten med oss. Vi kan bara fokusera på det vi kan, och det är att vinna de matcher som är kvar. 

Brages supporterorganisation Evertläktaren anordnar bussresa till Gävle. Var med och stötta Brage i regionsderbyt och i den fortsatta jakten på en topplacering av tabellen! Bussen avgår 10:00 från Domnarvsvallen. Pubsamling blir på Pizzeria Roma innan match. Anmälan görs vi Swish, skriv ditt namn i meddelanderutan. 


Anders Lindahl2024-10-04 05:41:43
Author

Fler artiklar om Brage