IFK Stocksund - Friska Viljor FC
6 - 0

Nersnack: IFK Stocksund – Friska Viljor 6 – 0

Herrejävlar vilken seriepremiär! Solsken, storpublik med många tillresta Övikssupportrar och en rejäl storseger. Säsongen kunde inte ha startat bättre.

6-0, 5 olika målgörare, inga skador, och vi fortsätter att både hålla nollan, skapa chanser och göra mål efter att alla 5 byten gjorts. Fantastiskt bra för självförtroendet med en sån start. Viljorna lär få en tuff säsong om de inte snabbt anpassar sig till den nya nivån. Konstaterar också att vi prickade 100% rätt på den förmodade startelvan. :-)

Vi inleder matchen starkt, och går sabbt och rättvist upp till 2-0 efter 20 minuter. Men här känns det sedan som vi drar ner lite på tempot, och släpper in dem i matchen igen helt i onödan. Hade vi bara trummat på så hade det nog varit stängt redan i första, men istället får FV ha lite mer boll och komma högre upp i planen. Minuterna innan halvtid börjar man nästan bli lite orolig.

Adam måste ha sagt till i pausen, för vi kommer ut fullt påslagna igen i andra, och när 3-0 sitter efter bara 1 minut av halvleken så är matchen avgjord och det handlar bara om att spela av matchen. Kul därför att se att vi i detta läge bara fortsätter köra på, och skapar chans efter chans. Vi bygger en bra målskillnad, och 5 avbytare får komma in och göra fina insatser också. Killarna såg ut som kalvar på grönbete idag! :-D

Tuffare motstånd nästa vecka, bara att börja ladda. Ett bra resultat där också så får vi nog skruva upp förväntningarna på säsongen lite grann. Det är för tidigt att dra långtgående slutsatser av en enda match, mot nykomlingarna i serien. De hade nog en hel del premiärnerver - vi minns vårt eget 0-3 mot Karlstad hemma i premiären i fjol.....