Lagbanner

Ghirardi om Langella

Presidenten talar ut om läget mellan Cagliari och Antonio Langella

Bruno Ghirardi, Cellinos efterträdare som president, har idag talat ut för att lugna ner snacket om Antonio Langella och hans vara eller icke vara i klubben. 

Langella uttryckte sitt missnöje med klubben förra veckan dels på grund av hanteringen av tränarposten och dels angående ett tidigare löneavtal.

Den landslagsmeriterade ytterns antydan om att han nu lika gärna kan lämna klubben har väckt reaktioner till den grad att en del supportrar bestämde sig för att besöka hans hus för att protestera, och enligt Langella själv, hota honom.

Det allra senaste ryktet har placerat Langella i Torino, men Ghirardi avfärdar ett eventuellt övergång: "Torino? Cagliari känner inte till något om det. Langella är redo att prata om sin framtid från och med juli 2008 då hans kontrakt med oss går ut."

Ghirardi insisterar att det inte råder några problem i relationen mellan Cagliari och Langella, men medger att den senare har satt sig i en mindre stabil situation genom att tala om en eventuell flytt. "Vi beklagar att Langella har hamnat i den här situationen, Cagliari står vid hans sida", säger presidenten, "Mitt intryck är att han har blivit distraherad av sirerernas musik. Jag rådde honom att göra som Odysseus; sätta vax i örat så att han inte behöver lyssna på dem."

Källa: Sky Sports

Hossein Nayebagha 2005-09-06 00:35:00

Fler artiklar om Cagliari