Lagbanner
Ballardini och Cagliari går skilda vägar
Mirakelmannen lämnar Cagliari

Ballardini och Cagliari går skilda vägar

Det blir ingen fortsättning för mirakelmannen Davide Ballardini i Cagliari. För mindre än en timme sedan annonserade klubben att Ballardini inte längre tränar Cagliari.

Davide Ballardinis mirakelsaga får ett abrupt slut i och med att det redan nu står klart att hans andra sejour i Cagliari är över.

Ballardini anställdes som Cagliaris tredje tränare för säsongen i början av januari. En situation som i Cagliaris fall inte alls är ovanligt om man har följt klubbens tränarkaoser de senaste åren. 

Av nämnda anledning var det hursomhelst inte förvånande att Ballardinis kontrakt bara sträckte sig fram till 30 juni, alltså drygt ett halvår framåt i tiden från dagen den skrevs på. Således blev det nu dags för kontraktsförhandlingar.

För knappt en timme sedan annonserade klubbens hemsida lite diskret att tränarens förväntningar på kontraktsförlängning inte låg i linje med vad klubben hade tänkt sig.

Notervärt i övrigt att Ballardini förra veckan uttalade sig ovanligt öppet om intresset att ta över Napoli ifall de senare skulle göra sig av med Edi Reja.

I övrigt mer goda nyheter: Daniele Conti är överrens med klubben om att fortsätta i klubben även nästa säsong.

Hossein Nayebagha 2008-05-27 22:40:00
Author

Fler artiklar om Cagliari