Coppa Italia; Semifinal 1: 1-1

Det blev oavgjort i första semifinalmötet mellan Cagliari-Inter på St Elia. Fördel Inter, med andra ord.

Trots att Suazo inte kunde ställa upp p.g.a skada, ställde Cagliari upp med en stark offensiv bestående av Esposito-Zola-Langella, som i första halvlek, enligt rapporter, tryckte på utan att skapa särskilt många farliga chanser.

I början av andra, tog dem rödblå ledningen genom en frispark av Zola i 50:e minuten. Dock blev glädjen kortvarig då Inter replikerade snabbt på en hörna minuten därpå, målskytt: "Oba-Oba" Martins.

Tempot kom av sig under den senare delen av halvleken, och 1-1 innebär att Inter, nu i ännu större grad, får gälla som favoriter till att spela final i juni. Vi hoppas dock att motivation slår klass på San Siro.

Cagliaris laguppställning: Brunner, Maltagilati- Bega-Alvarez, Conti-Budel (ut 79)-Agostini(ut 79), Zola-Langella-Esposito

avbytare: Brambilla, Gobbi (båda in 79)