Lagbanner
Podcast Juventus Club Svezia - JCS-Gäst: Flamur Krasnici, Conny Enlund & Joakim Carlson

Podcast Juventus Club Svezia - JCS-Gäst: Flamur Krasnici, Conny Enlund & Joakim Carlson

”Det kanske är bäst att missa CL och starta om”

Avsnitt 93 av Podcast Juventus Club Svezia med JCS-Gästen Flamur Krasnici.

Vi startade med varför det blev Juventus för hans del innan vi kom in på att ha ikoner som Alessandro Del Piero, Gigi Buffon och Giorgio Chiellini i positioner i klubben framöver. Därefter tog vi oss igenom Maurizio Sarri, Andrea Pirlo och Massimiliano Allegris återkomst, ledningens tänk och felande, truppbygget och potentiella värvningar tillika ge yngre chansen.

Spotify  Acast  Podcaster

Avsnitt 94 av Podcast Juventus Club Svezia med JCS-Gästen Conny Enlund.

Vi startade med varför det blev Juventus för hans del innan vi hoppade in på säsongen och Massimiliano Allegris återkomst. Därefter gick vi igenom truppen, att man borde satsa på unga italienare, situationen med fler och fler COVID-smittade spelare och Champions League.

Spotify  Acast  Podcaster

Avsnitt 95 av Podcast Juventus Club Svezia med JCS-Gästen Joakim Carlson.

Vi startade med varför det blev Juventus för hans del innan vi snackade ner gårdagens oavgjorda toppmöte mot Napoli. Vi tog oss därefter igenom Massimiliano Allegris återkomst med truppens mentalitet och inställning, vem/vilka som felat i klubben de senaste åren, utländskt ägande med korruptionen inom fotbollen, snacka upp söndagens match mot Roma samt utsikten för säsongen med en liten känga mot MLS och soccer.

Spotify  Acast  Podcaster

» Klicka här för att lyssna



 

Fredrik LemonF_Lemon_2022-01-07 21:50:00
Author

Fler artiklar om Juventus

Krönika: Vissa matcher fastnar för alltid