Lagbanner
Podcast Juventus Club Svezia - Robert Benjamin, Arman Farahbakhsh & Anel Avdic

Podcast Juventus Club Svezia - Robert Benjamin, Arman Farahbakhsh & Anel Avdic

”Hål i huvudet att släppa Italiens bästa sportchef till Inter”

Avsnitt 98 av Podcast Juventus Club Svezia med JCS-Gästen Robert Benjamin.

Vi började med varför det blev Juventus för hans del innan vi kom in på säsongen innan det blev Massimiliano Allegris återkomst, transfermarknaden, ledningens förändringar, felande och framtid samt Paulo Dybala-såpan. Vi diskuterade även vinsten över Udinese och den kommande matchen mot Sampdoria i Coppa Italia, stormatchen i ligatoppen mot Milan och vad säsongen kommer mynna ut i.

Spotify  Acast  Podcaster

Avsnitt 99 av Podcast Juventus Club Svezia med Arman Farahbakhsh, som tidigare var skribent och redaktör på Juventus-redaktionen på SvenskaFans.

Detta blev ett annorlunda avsnitt då jag släppte över programledarrollen till Arman där han djupdök i det finansiella läget i Juventus tillika fotbolls-Europa. Mycket siffror, summor och finansiella begrepp för att förklara situationen som Juventus befinner sig på rent ekonomiskt i jämförelse med andra Serie A-klubbar och i toppen av Europa och hur detta påverkar transfermarknaden.

Spotify  Acast  Podcaster

Avsnitt 100 av Podcast Juventus Club Svezia med SportExpressens Anel Avdic.

Vi diskuterade om Massimiliano Allegri är rätt tränare, truppen vi besitter och alla transferrykten nu i januari och inför sommaren, Andrea Agnellis framtid som president med The Super League och bråk med Ultras i beaktning tillika förändringar på ledningsnivå, med facit i hand Cristiano Ronaldo-affären samt uppsnack inför Milan - Juventus på söndag.

» Klicka här för att lyssna  

Spotify  Acast  Podcaster

Fredrik LemonF_Lemon_2022-01-22 11:05:00
Author

Fler artiklar om Juventus

Krönika: Vissa matcher fastnar för alltid