Lagbanner
Allianz Stadium, 2023-09-26 20:45

Juventus - Lecce
1 - 0

Spelarbetyg Juventus 1-0 Lecce:  Promenadseger på Allianz Stadium
Milik stod för en stabil insats när Vlahovic vilades.

Spelarbetyg Juventus 1-0 Lecce: Promenadseger på Allianz Stadium

Efter missräkningen borta mot Sassuolo i lördags var Allegris manskap mer eller mindre piskade att vinna kvällens match mot Lecce. Milik ersatte Vlahovic, som hade en tung afton senast, och han tog sin chans. Juventus vann med 1-0 och polacken stod för matchens enda mål. Det var inte vackert men 3 poäng bärgades och nu blickar vi framåt mot söndagens tuffa utmaning i Bergamo.

Szczesny – 6
Behövde bokstavligen tala inte agera under matchen då Lecce inte hade ett enda skott på mål. En välbehövlig nolla efter den dråpliga insatsen borta mot Sassuolo senast.

Rugani – 6
Stabil insats av Daniele, som numera börjar bli en svartvit trotjänare. Lecce var ofarliga offensivt men när Rugani behövde ingripa gjorde han det med lugn och ro. Viktigt för honom att få speltid.

Bremer – 6
Står för några fina uppspel och sköter sig i defensiven. Använder sig som vanligt av sin fysik och gör det bra.

Danilo – 6.5
Stabil insats av kaptenen. Bidrar offensivt och agerar felfritt defensivt.

Mckennie – 7
Amerikan fortsätter imponera. De flesta skakade på huvudet när det stod klart att Weston skulle spela för Juventus den här säsongen men han har överraskat alla med sina fina insatser. Stänger sin kant och bidrar med offensiva löpningar och stabilt passningsspel.

Fagioli – 6.5
Kelgrisen, Nicolo, gör det han ska på mittfältet. Som vanligt hittar han smarta lösningar i trånga situationer men han har en tendens att försvinna i matcherna, vilket han även gjorde idag.

Locatelli – 6.5
Stabil insats i regista-rollen. Hade några fina långbollar och brytningar. En bra dag på jobbet för ”Loca”.

Rabiot – 6.5
Fin assist till Miliks mål men i övrigt sprang fransmannen mest runt i det tysta. Tar några fina löpningar och har ett bra driv med bollen som vanligt. Jag förväntar mig dock att Rabiot ska ta mer ansvar i matcher som denna.

Cambiaso – 6.0
Cambiaso har inlett säsongen positivt och känns självklar i sin roll. Ikväll stod han för en godkänd insats men inte mycket mer. Hade några fina inlägg men slarvade mer än vanligt.

Milik – 7
Gör det så viktiga målet och friställer Chiesa i första halvlek. Viktigt mål för Vlahovics back-up som alltid ger allt när han får chansen.

Chiesa – 6
Borde gjort 1-0 i första halvlek när han hade hela bortre målburen öppen. Sliter och försöker men får inte riktigt till det idag. Ska alltid ha cred för sin kämpaglöd.
 

Carl Johan De GeerCarlchisio2023-09-27 00:36:16
Author

Fler artiklar om Juventus

Krönika: Vissa matcher fastnar för alltid