Lagbanner
27/7 - Silly Season - Lazio värvar från Real Madrid och Barcelona?

27/7 - Silly Season - Lazio värvar från Real Madrid och Barcelona?

Lazio är kvalificerade för Champions League och om corona-sommarens spel visat något är det att truppen är mycket tunn. Kanske är det just därför två av de senaste tidens hetaste rykten leder till två Real Madrid-spelare och en från Barcelona.

- Borja Mayoral, anfallare, Real Madrid
Explosiv anfallare som endast gjort ett fåtal matcher för Real Madrid, men som haft en inflytelserik lånesejour i Levante. Real förväntas vilja ha €15 miljoner, men Lazio vara villiga att erbjuda cirka €10 miljoner. Ett billigare och, enligt undertecknad, bättre alternativ till Luis Suarez från Watford.

- Oscár Rodriguez, offensiv mittfältare, Real Madrid
Den spelskicklige mifffältaren är, likt ovanstående, ett oprövat kort i Real-tröjan och befaras vilja lämna för mer speltid. Jagas av andra klubbar såsom Milan, Villarreal, och Wolves.

- Samuel Umtiti, mittback, Barcelona
Mittbacken, som inter behöver någon introduktion, önskas av Lazio lånas in. Problemet är spelarens lön på omkring €4 miljoner. Lazio hoppas vid en eventuell affär att Barcelona ska stå för en del av kostnaden.

- Talles Magno, ytter/anfallare, Vasco da Gama
Extremt eftertraktad talang som nästintill kan beskrivas som en innerforward eller släpande anfallare. Stark fysik och en vass fot. En, på alla sätt, mycket bättre version av Felipe Anderson. Guldvärvning om den realiseras.

- Giovanni Simeone, anfallare, Fiorentina
Ett rykte som blossade upp efter matchen mot Cagliari, dit argentinaren är utlånad. Pappa Simeone är en legendar i klubben, men undertecknad tvekar på om sonen kan fylla den äldres skor.

- Alessio Cragno, målvakt, Cagliari
Precis som för Simeone blossade detta rykte upp efter matchen lagen emellan då Cragno, till skillnad från Simeone, stod för en fantastisk insats. Kan bli verklighet om Proto lämnar.

Michael Norberg Tot2020-07-26 02:19:00
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party