Lagbanner
Aquilotti: Sista middagen

Aquilotti: Sista middagen

Imorgon stundar den sista middagen med primaveralaget och frågan är hur grabbarnas framtid ser ut?

Simone Inzaghis primaveralag samlas för sista gången på måndag kväll för en middag tillsammans. Laget missade slutligen tripplen efter finalförlusten mot Torino efter straffar och nu väntar olika vägar för spelarna. Även tränare Inzaghi kan komma att lämna för tränarjobb i Serie B där även Salernitana nämns.

Spelarna födda 1995 (Pollace, Pace och Silvagni) kommer säkerligen försvinna för att prova lyckan på lån. Även Murgia och Palombi behöver speltid på högre nivå för att utvecklas ytterligare. För Oikonomidis och Guerrieri väntar troligen A-truppen nästa säsong. Australiensaren kommer med största sannolikhet tas ut till lägret i Auronzo och Guerrieri lär bli tredjemålvakt bakom Marchetti och Berisha när Strakosha troligen försvinner på lån. Det finns dock rykten om att Perugia och Trapani är sugna på att låna målvakten som har varit jätteviktig för primaveran i år.

Det stora frågetecknen finns kring spelarna födda 1996, särskilt Seck och Tounkara. Prce kan komma att stanna i primaveran ytterligare en säsong i den överåriga kvoten. Detsamma kan gälla Mattia som sägs i såfall bli ny lagkapten efter Pollace. Condemi, Fiore och Milani kan komma att lämna Lazio och nästa år kommer laget till största delen bestå av spelare födda 1997, Dovidio, Germoni, Pasqualoni och särskilt Rossi. Underifrån kommer säkert Bezziccheri (som spelar i ungdomslandslaget), Cardelli, Cardoselli och Folorunsho.
 

Arvid Larssonarvid.lazio@gmail.com@NeuBitter2015-06-21 11:54:28
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party