Gli ”altri” laziali: Ont om speltid

En titt på hur det har sett ut för Lazios utlånade spelare det senaste.

SERIE B

Mamadou Tounkara (Crotone, lån med köp- och återköpsoption)
Crotone föll tungt senast med 0-4 mot Cagliari, men Tounkara var en av de spelare som inte gav upp. I matchen dessförinnan byttes Tounkara ut mot Budimir, som sedan dessvärre stod för Crotones segermål mot Novara.

Thomas Strakosha och Gianluca Pollace (Salernitana, lån)
Matchen mellan Brescia och Salernitana slutade 2-2 senast där Gabionetta kvitterade för ”granata” trots en man mindre. Strakosha kunde dock inte lastas för något av målen, men har enligt uppgift uppträtt osäkert i de inledande matcherna. Gianluca Pollace har hittills endast fått se matcherna från bänken.

Antonio Rozzi och Luca Crecco (Virtus lanciano, lån med köp- och återköpsoption)
I senaste matchen mot Ascoli inledde de båda på bänken men Crecco fick hoppa in I den 73:e minuten och Lanciano vann med 2-0 efter mål av Mammarella och Ferrari.

Lorenzo Filippini (Pro Vecelli, lån med köp- och återköpsoption)
Det blev bänken för andra matchen i rad för Filippini och debuten får vänta på sig.

Joseph Minala (Latina, lån med köpoption på 3 miljoner euro)
Minala fick se matchen mot Trapani från bänken efter att ha fått starta matchen mot Novara för tränare Iuliano.

LEGA PRO

Cristiano Lombardi (Ancona, lån)
Ancona vann mot Prato med 1-0 och Lombardi fick göra sin debut från start som vänsterytter I lagets 4231. Han byttes sedan ut i den 52:a minuten mot förre Roma-talangen Di Mariano. Men för Lombardi var det en framgång och jakten på en revanschsäsong efter fjolårslånet i Trapani har börjat.

LIGUE 1

Brayan Perea (Troyes, lån)
Troyes förlorade hemma mot Caen med 3-1, men Perea fanns inte ens med I matchtruppen. Än så länge har ”Coco” två framträdanden med totalt 67 minuters speltid.

PRIMERA DIVISION (Mexiko)

Álvaro González (Atlas, lån med köpoption)
”Tata” fick hoppa in i vinstmatchen mot Dorados efter 82 minuters spel. Formen är ännu en bit bort och uruguyanen får nog kämpa för att erövra en startplats.

SUPER LEAGUE (Schweiz)

Vinicius (Zurich, lån med köpoption)
Debuten I A-laget har inte skett ännu, men Vinicius har spelat för lagets reservlag I den schweiziska tredjeligan. Där har ytterbacken hittills spelat två matcher.

SUPERLIGAN (Danmark)

Josip Elez (Århus, lån)
Den kroatiske talangen har spelat 8 matcher för den danska klubben både på mittfältet och som mittback. Han spelade hela matchen i Århus bortaförlust (2-1) mot Hobro senast.

Källa: LaLazioSiamoNoi